Life

Ce a făcut Mitică Popescu la ultima întâlnire cu Mircea Diaconu: “Avea probleme”

Mircea Diaconu, dezvăluiri despre Mitică Popescu. Cum s-a comportat regretatul actor la ultima întâlnire cu colegul său de breaslă.
03.01.2023 | 22:44
Ce a facut Mitica Popescu la ultima intalnire cu Mircea Diaconu Avea probleme
Ce a declarat Mircea Diaconu despre Mitică Popescu. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moartea îndrăgitului actor Mitică Popescu i-a întristat pe mulți dintre cei pe care i-a cunoscut, inclusiv pe colegii săi de breaslă. Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri despre cum a decurs ultima întâlnire cu maestrul în arta teatrului și a filmului.

Mircea Diaconu, dezvăluiri despre Mitică Popescu. Cum s-a comportat actorul la ultima lor întâlnire

Mircea Diaconu a mărturisit că și-a dat seama că Mitică Popescu nu are o stare de sănătate bună, atunci când s-au văzut pentru ultima dată. Și-a adus aminte cum ambii au stat la povești atunci.

ADVERTISEMENT

Mircea Diaconu consideră dureroasă pierderea actorului, căruia i-a subliniat calitățile sale ca om și a rememorat clipa când a fost închis pe nedrept.

”Din păcate, vestea asta la început de an, este dinainte anunțată, avea probleme. Ultima oară când m-am înâlnit cu el povesteam, iar faptul că ne-a părăsit este dureros.

ADVERTISEMENT

A murit un om bun, un suflet bun, un om pe care nu l-am văzut niciodată ridicând tonul, deși viața lui a fost plină de complicații. A fost închis pe nedrept, a făcut pușcărie vreo trei ani, nu și-a terminat facultatea, s-a reîntors la facultate și a terminat-o.

A plecat la Piatra Neamț în teatrul acela minunat, mult mai târziu a revenit în București.”, a transmis Mircea Diaconu, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Cauza morții lui Mitică Popescu. Actorul a decedat la Spitalul Elias din Capitală

Mitică Popescu s-a stins din viață marți, 3 ianuarie 2022, la vârsta de 86 de ani, la Spitalul Elias din Capitală. Suferea de mai mult timp de probleme cu inima.

De pe data de 27 decembrie se afla la Spitalul Elias, aici fiind adus de la Spitalul Floreasca, unde a stat internat de la jumătatea lui decembrie, la Secția Cardiologie.

ADVERTISEMENT

”A fost internat în Spitalul Elias în data de 27 decembrie, iar situaţia medicală s-a agravat în data de 30 decembrie”, au comunicat pentru News.ro, reprezentanții Spitalului Elias.

ADVERTISEMENT