Life

Ce a făcut Monica Gabor când a aflat că fata ei se întoarce în România. Irina Columbeanu dezvăluie adevărul despre relația cu mama ei

A fost sau nu de acord Monica Gabor cu venirea fiicei sale, Irina Columbeanu, în România. Care este adevărul despre fosta soție a afaceristului?
22.06.2024 | 19:25
Ce a facut Monica Gabor cand a aflat ca fata ei se intoarce in Romania Irina Columbeanu dezvaluie adevarul despre relatia cu mama ei
Ce a făcut Monica Gabor când a aflat că fata ei se întoarce în România. Foto: Instagram/ Captura Youtube
ADVERTISEMENT

Declarațiile făcute de Irina Columbeanu despre mama ei, Monica Gabor. Cum a reacționat atunci când a aflat că vrea să vină în România, să își vadă tatăl?

Ce a făcut Monica Gabor când a aflat că fata ei se întoarce în România

După șase ani de zile, Irina Columbeanu s-a întors, în sfârșit, în țară, spre fericirea tatălui ei care îi ducea nespus dorul. Mama ei, Monica Gabor, a rămas în America, deși Irinel Columbeanu ar fi vrut să o vadă și pe ea, la aeroportul din București.

ADVERTISEMENT

După revenirea fiicei sale în țară, afaceristul de la Izvorani radiază de fericire. Fostul milionarul a suferit câteva probleme de sănătate și locuiește acum la un azil de bătrâni. Totuși, revederea cu Irina i-a schimbat complet starea de spirit.

Cei doi au fost invitați la emisiunea „Fiță cu Adiță”, de pe canalul de Youtube intitulat theXclusive. Irina și tatăl ei și-au pus sentimentele pe tavă și au avut o discuție sinceră și profundă.

ADVERTISEMENT

În cadrul interviului, Irina a dezvăluit că mama ei nu a fost împotriva deciziei sale de a reveni în țară. Din contră, Monica Gabor a fost foarte înțelegătoare și a ajutat-o pe Irina cu toate pregătirile. Ea îi mulțumește pentru susținere și a subliniat că îi este foarte recunoscătoare pentru tot.

„Mama ta a fost de acord să vii, nu?” a întrebat Adiță Voicu, moderatorul emisiunii.

„Normal, da, m-a susținut, chiar m-a ajutat foarte mult să ajung aici”, a răspuns Irina.

„Îi mulțumesc!” a intervenit Irinel Columbeanu.

„Întotdeauna când am vorbit cu tatăl tău, niciodată nu a vorbit urât de mama ta. Întotdeauna a vorbit foarte frumos și a spus că a fost femeia vieții lui” i-a spus Adrian Voicu tinerei fete.

ADVERTISEMENT

„E și femeia vieții mele!” a încheiat Irina Columbeanu.

„Așa este!” a afirmat Irinel Columbeanu, despre fosta lui soție, Monica Gabor.