Life

Ce a făcut Monica Gabor la mormântul părinților? Cum arată acum locul de veci. Imagini exclusive

Monica Gabor și surorile ei, Ramona și Alina, se ocupă ca mormântul părinților, Emil Gabor și Veronica Bulai, să fie îngrijit. Locul de veci se află într-un cimitir din Bacău.
12.07.2022 | 18:06
Revenite în România, surorile Gabor au mers la mormântul părinților. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Gabor și surorile ei, Ramona și Alina, au făcut mormântul părinților lor din marmură albă. Locul de veci al celor doi este într-un cimitir din Bacău, orașul natal al fetelor.

Monica Gabor și surorile ei au grijă de mormântul părinților

Tatăl surorilor Gabor s-a stins din viață în iunie 2020, din cauza unor probleme de sănătate cu care se confrunta cu câțiva ani înainte. El a fost înmormântat, desigur, lângă Veronica Bulai, mama fetelor, ce s-a stins din viață în august 2013, după ce i-a căzut un bolovan în cap în timp ce se afla într-un pelerinaj la Mănăstirea Polovragi.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, pe 23 iunie, s-au împlinit doi ani de când Emil Gabor s-a stins din viață, iar pe 22 august se împlinesc nouă ani de când mama fetelor s-a stins. Mormântul celor doi, aflat într-un cimitir din Bacău, este bine îngrijit.

Fetele au investit o sumă frumoasă de bani să le facă locul de veci din marmură albă: o cruce, dar și un înger cu aripi. Monica, Ramona și Alina au decis să pună și imagini cu mama și tatăl lor, lângă datele de naștere și cea de deces. Pe mormânt sunt pietre albe peste care sunt așezate ghivece cu flori.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor, în lacrimi la cimitir de fiecare dată când ajunge în țară

Pe marmură, fetele au inscripționat și câteva cuvinte emoționante: “Scurtă mi-a fost viața pe acest pământ, / Și moartea nemiloasă m-a dus la mormânt. / Ca un crin de vară frumos înflorit,/ În puterea vieții eu v-am părăsit”.

Deși ajung destul de rar în țară, Ramona și Monica Gabor au grija că mormântul părinților să fie mereu curat, îngrijit, să nu lipsească flori și lumânările să fie aprinse. Atunci când nu ajunge Alina, sora Monicăi și Ramonei, ce locuiește lângă Bacău, de locul de veci al părinților se ocupă angajații cimitirului, după cum au aflat reporterii FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor, pomană la mormântul părinților, în această vară?

“Vine mereu cineva la mormânt să pună flori și să aprindă lumânări, în plus, au grijă și oamenii din cimitir. Ramona și Monica vin la locul de veci de fiecare dată când ajung în țară. Și stau la locul de veci… destul de mult, atunci când vin. Nu mereu au fost împreună, au fost și separat. De fiecare dată au plecat cu lacrimi în ochi.

S-au făcut și pomeni mereu, așa cum spune tradiția.

Dacă acum sunt în țară cu siguranță vor veni în mormântul lor și vor da și de pomană. Poate fac pomană pentru amândoi odată, că în iunie a murit tatăl și în august mama”, susțin oamenii din cimitirul din Bacău unde se află mormântul părinților Monicăi Gabor.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor și surorile ei și-au ajutat tatăl în ultimii ani când se confrunta cu probleme de sănătate

Atât Ramona, cât și Monica Gabor ajung rar în țară, la mormântul părinților. Monica s-a stabilit de ani buni în America unde are viața ei alături de Mr Pink și de fiica ei, Irina, iar Ramona și-a deschis propriile afaceri în Dubai.

Ultimii ani de viață ai lui Emil Gabor au fost destul de grei pentru el asta pentru că s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și a petrecut mult timp internat prin spitale. Desi atât Ramona, cât și Monica îi trimiteau frecvent bani și medicamente, îi achitau și facturile și cheltuielile, bărbatul suferea că nu erau lângă el fizic.

“Mi-e dor! Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în străinătate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu…”, spunea Emil Gabor, în ianuarie 2020, pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: