Fotbal intern

Ce a făcut naționala României în ziua meciului cu Serbia! Galerie foto

Ce a facut nationala Romaniei in ziua meciului cu Serbia Galerie foto

România joacă un meci extrem de important în a doua etapă a Ligii Națiunilor, în deplasare, în compania naționalei Serbiei. Chiar dacă este abia a doua rundă, „tricolorii” sunt nevoiți să scoată un rezultat bun pentru a spera, cu șanse reale, la calificarea în playoff-ul Nations League. Asta în contextul în care România a reușit doar o remiză, scor 0-0, pe teren propriu în fața celor de la Muntenegru.

În aceste condiţii, Cosmin Contra și staff-ul său au ales să își scotă elevii la o plimbare în centrul orașului Belgrad. Tricolorii au vizitat Parcul Kalemegdan, dar și zona pietonală din jur. În grupuleţe de câte patru-cinci jucători, elevii lui Cosmin Contra s-au plimbat pe străzile de lângă mall-ul Rajiceva. Tudor Băluţă şi Denis Drăguş, colegi la Viitorul, s-au plimbat prin magazinele din centrul comercial, ca mai apoi să se aşeze pe o băncuţă şi să stea de vorbă. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ce a făcut naționala României în ziua meciului cu Serbia

Ionel Gane, Adrian Mihalcea şi Bogdan Lobonţ au ales să se relaxeze la o terasă, de unde i-au privit pe jucători cum se plimbă pe străzile de lângă mall-ul Rajiceva. La distanţă de cei trei din staff-ul tehnic al lui Cosmin Contra s-au aşezat, tot la o terasă, Costel Pantilimon, Dorin Rotariu, Paul Anton, George Ţucudean şi Cristi Manea. Cei cinci au fost puşi pe glume, iar atacantul lui CFR Cluj a fost cel care a destins atmosfera.

Un alt grup important a fost format din Mihai Bălaşa, Romario Benzar, Cristi Săpunaru, Adrian Stoian, Alexandru Chipciu şi Nicuşor Stanciu. Aceştia s-au plimbat prin magazinele din mall-ul Rajiceva în cele 45 de minute libere. Alexandru Maxim a avut o misiune clară pentru vizita de la Belgrad, pe care a şi dus-o la îndeplinire. La un moment dat, Costel Pantilimon l-a văzut pe jucătorul lui Mainz cum se uită cu atenţie la magazinele din jur şi l-a întrebat ce caută, iar acesta i-a răspuns că vrea să-şi cumpere nişte magneţi, care să-i aducă aminte de vizita în capitala Serbiei.

Tricolorii au blocat circulaţia

După cele 45 de minute de plimbare, jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra s-au urcat în autocarul care era escortat de o maşină de poliţie din Belgrad. Timp de aproape zece minute, traficul pe străduţa dintre mall-ul Rajice şi Parcul Kalemegdan a fost dat peste cap. Printre întârzaţii la autocar s-au numărat Constantin Budescu şi Alexandru Mitriţă, care au făcut cumpărături în centrul comercial. Câţiva sârbi s-au oprit şi i-au privit pe tricolori cum urcă în autocar şi i-au fotografiat, înainte ca fotbaliştii să se întoarcă la hotelul “Hyatt”, aflat pe malul celălalt al răului Sava, aproape de punctul în care se varsă în Dunăre.