Life

Ce a făcut Nicoleta Luciu în trafic, în plină zi. Gestul care i-a enervat pe şoferi

Ce a făcut Nicoleta Luciu în trafic, în plină zi. Gestul fostei actrițe i-a enervat pe ceilalți șoferi, pentru că vedeta a încurcat circulația la intrarea într-o benzinărie.
07.02.2022 | 11:01
Ce a facut Nicoleta Luciu in trafic in plina zi Gestul care ia enervat pe soferi
Ce a făcut Nicoleta Luciu în trafic, în plină zi. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a făcut un gest neașteptat în trafic, în plină zi, care i-a enervat pe ceilalți conducători auto. La intrarea într-o benzinărie, bruneta a încurcat traficul.

Vedeta a ieșit dintr-un salon de înfrumusețare și s-a urcat în mașină, doar că a făcut o greșeală serioasă după ce s-a pus în mișcare.

ADVERTISEMENT

Gestul i-a pus în încurcătură pe ceilalți șoferi, care au fost nevoiți să aștepte pentru ca vedeta să intre într-o benzinărie.

Gestul făcut de Nicoleta Luciu în trafic

După ce a plecat de la salonul de înfrumusețare unde era programată, Nicoleta Luciu a trecut peste marcajul continuu pentru a intra într-o benzinărie, potrivit spynews.ro, unde sunt și fotografii are au surprins-o pe vedetă în timp ce făcea manevra greșită.

ADVERTISEMENT

Gestul fostei actrițe a încurcat circulația. Ceilalți șoferi au fost nevoiți să o aștepte pe Nicoleta Luciu să intre în benzinăria respectivă.

Vedeta a fost ajutată de un angajat al benzinăriei să-și alimenteze mașina, după care a intrat să plătească. Bruneta i-a oferit și o mică recompensă angajatului care a ajutat-o.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu s-a întâlnit și cu o prietenă la benzinărie, pe care a îmbrățișat-o și cu care a vorbit timp de câteva minute în parcare. Se pare că vedeta trebuia să-i dea o sumă de bani prietenei sale, dar aceasta din urmă a refuzat.

Văzând acest lucru, fosta actriță a pus banii pe scaunul din dreapta, în mașina prietenei sale. După aceea, Nicoleta Luciu a mai făcut câteva cumpărături din benzinărie. Bruneta a plecat spre un alt salon de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu, despre divorțul de Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt căsătoriți de zece ani, însă recent au apărut zvonuri cum că cei doi urmează să divorțeze.

Fosta vedetă TV este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală, mai ales de când locuiește la Miercurea Ciuc.

Cei doi soți au împreună patru copii. Vedeta nu a oferit prea multe detalii despre despărțirea de soțul ei. Aceasta a spus că zvonurile apărute recent nu sunt adevărate. În plus, bruneta a anunțat că nu va mai da interviuri.

“În primul rând, nu sunt adevărate, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri.”, a declarat Nicoleta Luciu pentru cancan.ro.

Nicoleta Luciu este foarte implicată în viața de familie, după cum se vede în postările de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT