Life

Ce a făcut o femeie cu cenușa bunicii soțului său. Gestul ei i-a șocat pe mulți

Ce a putut să facă o femeie cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei. Povestea sa a reușit să uimească mii de internauți.
14.05.2024 | 15:19
Ce a facut o femeie cu cenusa bunicii sotului sau Gestul ei ia socat pe multi
Ce a putut să facă o femeie cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

O tânără de 24 de ani a reușit să împartă internetul în două tabere. După ce a povestit ce a făcut cu cenușa bunicii soțului ei, internauții nu au întârziat să o taxeze.

Ce a putut să facă o femeie cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei

O tânără de 24 de ani a reușit să își supere soțul cu un singur gest. Femeia a povestit întreaga întâmplare în mediul online, în speranța că internauții îi vor spune dacă a greșit sau nu.

ADVERTISEMENT

Tânăra a recunoscut că, în urmă cu mai multe luni, s-a mutat în casa actualului ei soț. Pentru a face locuința mult mai primitoare, aceasta a început să redecoreze. Deciziile le-a luat de una singură și nu s-a consultat nicio secundă cu partenerul ei.

Femeia a început să facă mici modificări, fără să îl întrebe pe soțul ei ce are voie și ce nu are voie să păstreze. Așa s-a ajuns, din păcate, la momentul care a culminat cu un întreg scandal.

ADVERTISEMENT

Pe Reddit, aceasta a povestit că niciodată nu i-a plăcut cum a fost decorată casa soțului ei, dar acest lucru nu o deranjat la început. Însă, după ce au luat decizia de a se muta împreună, a simțit nevoia de a face totul mult mai confortabil.

Inițial, tânăra de 24 de ani a adus în discuție subiectul redecorării. Iubitul ei a ales să o ignore, spunându-i mereu că nu are suficienți bani pentru asta. Determinată să redecoreze, femeia a făcut tot ce i-a stat în putință să-și îndeplinească visul.

ADVERTISEMENT

După ce s-a mutat cu soțul ei, aceasta a fost promovată la locul de muncă, așa că a început să câștige mai mulți bani. A economisit și a ajuns să aibă fonduri suficiente pentru a face casa să arate așa cum își dorea.

Cum a reacționat tânăra când a aflat ce era, de fapt, în ”borcanul urât”

Femeia a început să arunce mai multe lucruri din casă, în special, cele care nu au fost folosite în ultimele șase luni. Când soțul ei a venit acasă, în loc să o felicite pentru efortul depus, a avut o criză de nervi.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a închis în dormitor, așa că soția lui a vrut să afle de ce a avut o asemenea reacție. Întrebată unde a pus borcanul de pe șemineu, tânăra de 24 de ani a avut un răspuns care l-a șocat pe soțul ei.

”Borcanul acela urât pe care l-am aruncat pentru că nu se potrivea cu restul decorului?!”, a întrebat nedumerită soția.

În acel moment, aceasta a aflat că borcanul cu pricina conținea cenușa bunicii soțului ei. Femeia s-a scuzat și a spus că nu avea de unde să știe ce este cu acel borcan, mai ales că soțul ei nu i-a spus asta niciodată. După acest incident, soțul ei a început să nu mai vorbească la fel de mult cu ea.

După ce a povestit totul în mediul online, internauții au reacționat. Părerile au fost împărțite, dar multe voci au susținut că o urnă cu cenușă trebuie să fie grea, nu să arate precum un borcan. La polul opus, eu existat și voci care i-a spus tinerei că sigur va urma un divorț.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Greşeala farmaciştilor care eliberau cu neştire Ozempic pe baza a sute de reţete...
Greşeala farmaciştilor care eliberau cu neştire Ozempic pe baza a sute de reţete false. Cum le era păcălită vigilenţa
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
A fost CUTREMUR în ROMÂNIA! L-ați SIMȚIT?
A fost CUTREMUR în ROMÂNIA! L-ați SIMȚIT?
Copiii de bani gata din Târgu Jiu au închiriat o limuzină pentru banchetul...
Copiii de bani gata din Târgu Jiu au închiriat o limuzină pentru banchetul de clasa a VIII -a și au blocat orașul. Imagini uluitoare
Delicioasă și ușor de preparat. Rețetă de plăcintă cu iaurt grecesc și stafide
Delicioasă și ușor de preparat. Rețetă de plăcintă cu iaurt grecesc și stafide
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil