Life

Ce a făcut o femeie după ce a cumpărat o casă de vacanță scoasă la vânzare cu 1 euro în Italia: “Era într-o stare foarte proastă”

Ce a făcut o femeie după ce a achiziționat o casă de vacanță în Italia, scoasă la vânzare pentru doar 1 euro. Cât au costat reparațiile.
04.06.2024 | 12:45
Ce a facut o femeie dupa ce a cumparat o casa de vacanta scoasa la vanzare cu 1 euro in Italia Era intro stare foarte proasta
O femeie a cumpărat o casă de vacanță în Italia, scoasă la vânzare cu 1 euro. Sursa foto: Pixabay, Independent/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeia din SUA a povestit ce a făcut după ce a cumpărat o casă de vacanță din Italia, scoasă la vânzare cu 1 euro. Deși nu a plătit foarte mult pentru locuință, costurile de recondiționare au fost uriașe.

Ce a făcut o femeie după ce a cumpărat o casă de vacanță scoasă la vânzare cu 1 euro în Italia. Suma plătită pentru renovare

Municipalitățile oferă, în Italia, case de vacanță la prețul de 1 euro. Acestea au fost cumpărate pentru sume mici și renovate de noii proprietari.

ADVERTISEMENT

După ce au vândut case de vacanță cu doar un euro în ultimii doi ani, câteva orașe mici din Italia au stârnit interesul publicului. O femeie din Chicago, SUA a cumpărat o astfel de casă și a vorbit despre cum s-au desfășurat lucrurile.

Femeia a transformat casa abandonată după ce a investit în ea sume uriașe. Locuința are acum centru spa, cramă, sală de petreceri și bucătărie în aer liber. Aceasta a licitat pentru casa respectivă după ce a primit, de la o prietenă, un articol despre cum funcționează această procedură.

ADVERTISEMENT

Meredith Tabbone, în vârstă de 45 de ani, a achiziționat o clădire dezafectată din Sambuca di Sicilia din Sicilia, Italia. Clădirea este din anii 1600 și nu avea apă curentă sau electricitate. În plus, acoperișul era gros de azbest.

Suma pe care a plătit-o femeia la licitație a fost de 4.400 de lire sterline. Aceasta a transformat locuința într-una de vacanță, cu patru dormitoare și cinci băi, cu facilități moderne.

ADVERTISEMENT

Meredith a plătit 4.400 de lire sterline la licitaţie și a transformat într-o casă de vis cu patru dormitoare și cinci băi. Pentru renovarea locuinței, femeia a plătit 384.000 de lire sterline.

“Casa era într-o stare foarte proastă – dar, avea atât de mult farmec. Avea detalii arhitecturale atât de interesante – puteai vedea cu adevărat istoria trecând prin pereți”, a explicat Meredith, consilier financiar, conform Independent, citată de observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Femeia a mai cumpărat și alte clădiri

Aceasta a cumpărat, de asemenea, și casa de alături printr-o licitație, dar și alte două case de oaspeți pentru încă 28.000 de lire sterline. Acestea au nevoie doar de reparații minore.

În plus, Meredith a mai cheltuit alte 58.000 de lire sterline pentru o clădire dezafectată. Femeia are de gând să o transforme într-o galerie de artă, dar și un apartament unde vor sta artiștii.

După o muncă de cinci ani, casa de vacanță a lui Meredith a fost finalizată în aprilie 2024. Aceasta își petrece acum patru luni pe an în locuința din Italia.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ce românii primesc servicii medicale. Analize și tratamente gratuite
Ce românii primesc servicii medicale. Analize și tratamente gratuite
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită