Life

Ce a făcut o șoferiță pentru a scăpa de amendă, după ce a fost prinsă că folosea telefonul la volan. ”Ar trebui să îți fie rușine!”

Cum a reacționat o femeie după ce a fost sancționată pentru că folosea mobilul în timp ce conducea. Reacțiile oamenilor.
27.04.2023 | 18:28
Ce a facut o soferita pentru a scapa de amenda dupa ce a fost prinsa ca folosea telefonul la volan Ar trebui sa iti fie rusine
Cum a reacționat o femeie după ce a fost sancționată pentru că folosea mobilul în timp ce conducea. Reacțiile oamenilor. Sursa foto: barrilleauxlaw.com
ADVERTISEMENT

Ce a făcut o șoferiță pentru a scăpa de amendă, după ce a fost prinsă că folosea telefonul la volan. Foarte multe persoane sunt de părere că ar trebui să îi fie rușine pentru felul în care a gestionat situația din trafic.

Cum a reacționat o femeie după ce a fost sancționată pentru că folosea mobilul în timp ce conducea. Reacțiile oamenilor

Stephanie Louise Bennett este o femeie din Australia care a reacționat într-un mod complet neașteptat după ce a fost sancționată pentru că folosea mobilul în timp ce conducea. Aceasta a vrut neapărat să scape de amendă.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a primit notificarea prin poștă, acasă, a ales să recurgă la un gest care avea să o condamne. S-a folosit de numele unui pilot mediatizat la televizor care murise într-un accident de elicopter.

Conform The Guardian, este vorba de o tragedie aviatică care s-a produs în ianuarie 2023, în apropiere de Brisbane. Mai exact, la începutul anului două elicoptere s-au ciocnit și patru persoane și-au pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Concret, șoferița de 33 de ani a contestat amenda în valoare de 1.078 de dolari, subliniind că nu era ea la volanul autoturismului, ci pilotul decedat, pe care nu-l cunoștea. A declarat acest lucru într-un formular online.

Șoferița din Australia, vinovată pentru fapta sa

Stephanie Louise Bennett a pledat vinovată că a folosit identitatea pilotului decedat Ash Jenkinson, după ce a fost surprinsă folosind telefonul mobil în timp ce conducea, pe 15 decembrie 2022. Femeia a spus instanței de judecată că trecea prin „chestiuni personale” și „probleme financiare” în acele clipe.

ADVERTISEMENT

„A doua zi mi-am amintit ce am făcut și am încercat să-l anulez încercând să mă nominalizez, dar site-ul web nu a acceptat”, a declarat șoferița în tribunalul din Beenleigh, mai arată sursa menționată anterior.

„Ești dezgustătoare! Arată-ți fața! De ce nu ai luat amendă?! Ar trebui să îți fie rușine”, au strigat oamenii care se aflau în fața tribunalului unde femeia a fost judecată pentru faptele sale.

ADVERTISEMENT

Femeia este judecată pentru fraudă și pentru furt de indentitate. Totul a ieșit la iveală după ce soția pilotului a anunțat autoritățile legat de notificarea de amendă primită la câteva săptămâni după moartea bărbatului.

Magistratul Terry Duroux a anunțat că decizia de condamnare a fost amânată, șoferița din Australia urmând să fie condamnată pe 19 mai. „Instanța nu funcționează în vid. Știu bine de ce suntem aici”, a completat acesta.

ADVERTISEMENT