Life

Ce a făcut Oana Roman de ziua ei. Cadoul inedit pe care l-a primit de la Marius Elisei

Încă de la primele ore ale dimineții, Oana Roman a primit zeci de mesaje. Marius Elisei a reușit și el să-și surprindă jumătatea. Vedeta a împărtășit totul cu fanii săi.
07.01.2022 | 22:24
Ce a facut Oana Roman de ziua ei Cadoul inedit pe care la primit de la Marius Elisei
ADVERTISEMENT

Oana Roman a avut parte de momente extrem de frumoase cu ocazia zilei sale de nume. Vedeta a plecat într-o scurtă vacanță alături de Marius Elisei și fiica lor.

Încă de la primele ore ale dimineții, aceasta a primit zeci de mesaje, care au făcut-o extrem de fericită.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a arătat prietenilor virtuali și cum a surprins-o Marius Elisei.

Ce a făcut Oana Roman de ziua ei. Cadoul inedit pe care l-a primit de la Marius Elisei

Momente de bucurie în familia Oanei Roman. Vedeta și-a aniversat ziua de nume alături de cele mai importante persoane din viața ei. Marius Elisei și Isabela.

Bruneta a primit dis de dimineață zeci de mesaje, dar și cadouri. Fără îndoială, cel mai important a fost cel din partea fostului său soț. Acesta i-a dăruit iubite sale un superb buchet de flori.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și-ar fi dorit să organizeze o mică petrecere, dar cei mai mulți prieteni ai săi sunt plecați în vacanță.

“Am vrut să organizez ceva de Sf. Ion de ziua mea pentru că mă cheamă Ioana. M-am răzgândit pentru că mulți prieteni sunt plecați”, a spus Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Astfel, a decis să plece într-o locație de vis împreună cu Marius Elisei și cu fiica lor. A postat și o mulțime de imagini și filmări pentru a le arăta și fanilor cum își petrece ziua.

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Vedeta surprindea pe toată lumea la începutul anului trecut. Atunci, a anunțat că divorțează de tatăl fiicei sale, după opt ani de relație. Cei doi s-au separat o perioadă, dar în final și-au dat seama că nu pot să stea unul fără celălalt. Marius Elisei a făcut tot ce a putut pentru a-și convinge fosta soție să revină la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

După câteva luni de la divorț, cei doi au decis să-și mai acorde o șansă și s-au împăcat.

Oana Roman a dezvăluit că nu au decis să se împace peste noapte. În fiecare zi făceau câte un pas și astfel au reușit să-și rezolve toate problemele. Fiica lui Petre Roman a recunoscut că fostul său soț a luptat foarte mult pentru relația lor.

ADVERTISEMENT