Life

Ce a făcut Oana Zăvoranu în Vinerea Mare. Multă lume n-a crezut că e posibil așa ceva: “Trist a fost că…”

Ce a făcut Oana Zăvoranu în Vinerea Mare. Multă lume nici nu s-ar fi gândit la asa ceva. Ce a mărturisit vedeta abia acum.
15.04.2023 | 10:15
Ce a facut Oana Zavoranu in Vinerea Mare Multa lume na crezut ca e posibil asa ceva Trist a fost ca
Ce a făcut Oana Zăvoranu în Vinerea Mare. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ce a făcut Oana Zăvoranu în Vinerea Mare. Deși nu îi stă în caracter și mulți nu ar fi crezut că ar fi posibil așa ceva, vedeta a surprins pe toată lumea.

Ce a făcut Oana Zăvoranu în Vinerea Mare. Nimeni nu se aștepta

Oana Zăvoranu trece printr-o adevărată schimbare. Acum, vedeta a surprins pe toată lumea cu ultima ei decizie și cu ce a făcut în Vinerea Mare.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a ținut să își ceară scuze tuturor oamenilor pe care i-a jignit sau de care a râs în emisiunea sa de pe Youtube. Vedeta a mărturisit că nu este niciodată prea târziu să ne pară rău de păcatele noastre.

„Astăzi simt nevoie să îmi cer iertare tuturor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am râs, prin intermediul unei emisiuni greșite. Emisiune care acum îmi pare bizară și lipsită de sens…”, și-a început Oana Zăvoranu confesiunea.

ADVERTISEMENT

Așa că a luat decizia să ceară public iertare de la toate persoanele pe care le-a jignit sau necăjit, mărturisind că totul a fost o reflexie a unei frustrări.

Oana Zăvoranu spune că nu a câștigat nimic de pe urma cuvintelor dure pe care le-a adresat pe Youtube. Ba mai mult, fosta soție a lui Pepe a mărturisit că este trist că oamenii despre care vorbea constant nu i-au greșit cu nimic niciodată.

ADVERTISEMENT

„Nici măcar nu am câștigat bani sau faima prin intermediul ei, ci doar mi-am arătat, cred, frustrarea neștiută de mine de la acea vreme spunând lucruri dureroase despre alții. Trist a fost ca acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu, listă de scuze în Vinerea Mare. Cui îi cere iertare

Vedeta chiar a întocmit o listă cu nume și prenume care conține persoanele cărora a vrut să își ceară iertare. Aceasta a spus că speră că respectivii să găsească puterea să o ierte.

ADVERTISEMENT

„Așadar, îmi cer scuze public in aceasta postare, Adelinei Pestrițu, Oanei Roman, Cristinei Ich, Alinei Ceușan. Andreei Bănică, lui Dorian Popa, Andei Adam, Ramonei și Monicăi Gabor.

Andreei Mantea, Cătălin Botezatu, Ralucăi Bădulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac. Adelei Popescu și lui Radu Vâlcan, Dianei Munteanu, Ștefaniei și lui Speak. Adică tuturor celor pe care i-am luat in ras în emisiunile mele de pe YouTube”, a mai scris Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT