Life

Ce a făcut Puya la un concert după ce o fană a urcat alături de el, pe scenă. Mulți l-au felicitat pe artist

Puya i-au uimit pe mulți. O fană s-a urcat pe scenă alături de el în timpul unui concert, iar artistul a avut o reacție pe măsură.
20.03.2023 | 17:48
Ce a facut Puya la un concert dupa ce o fana a urcat alaturi de el pe scena Multi lau felicitat pe artist
Ce a făcut Puya la un concert după ce o fană a urcat alături de el, pe scenă. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Puya este deseori chemat la diferite evenimente. De asemenea, artistul susține constant și concerte. În unul dintre ele însă, un eveniment complet neașteptat a avut loc. Imaginile au devenit de-a dreptul virale pe internet, având în vedere reacția artistului.

Ce i-a spus Puya unei tinere care s-a urcat pe scenă alături de el

Știm prea bine deja de la America Express că Puya este căsătorit cu Melinda. Cei doi și-au unit destinele în anul 2011, au împreună doi copii și se completează reciproc. În timp ce el este artist, iată că soția sa are propria ei afacere.

ADVERTISEMENT

Iar la America Express i-am putut vedea pe cei doi în acțiune. Chiar dacă au mai fost și tensiuni în echipa lor, iată că Puya și Melinda nu s-au lăsat niciun moment și au luptat până la capăt. Drept dovadă, aceștia au fost eliminați în urmă cu o săptămână din competiție.

Recent, am putut vedea o altă situație care confirmă faptul că Puya nu doar că își iubește soția, dar și o și respectă. Artistul a susținut un concert, iar o fană înfocată a ajuns să urce pe scenă alături de el. Aceasta era îmbrăcată într-o ținută destul de provocatoare și a început să danseze chiar lângă artist.

ADVERTISEMENT

Dacă alții ar fi continuat să cânte și nu ar fi avut nicio treabă, iată că Puya a cerut ca muzica să se oprească. Mai mult de atât, acesta nu a ratat ocazia și a făcut o remarcă destul de dură, astfel că tânăra a ajuns să se dea jos de pe scenă.

Gestul care i-a șocat pe fanii artistului

Într-un mod indirect, dar și amuzant, artistul i-a arătat-o tinerei pe soția sa, care de altfel era și ea prezentă la eveniment. De asemenea, el i-a mai spus fanei că știe să cânte singur și că nu are nevoie de nicio dansatoare pe scenă alături de el.

ADVERTISEMENT

„O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea, nu ai cum să dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, a fost reacția pe care Puya a avut-o față de tânăra respectivă.

Iar clipul video care a surprins această remarcă a devenit viral pe TikTok. Nu puțini au fost cei care l-au lăudat pe artist pentru refuzul său. Mulți consideră că Melinda se poate declara o soție cât se poate de mândră. De asemenea, unii au văzut atitudinea artistului ca fiind o lecție de viață.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, au fost și fani care au fost surprinși de caracterul artistului. Mulți au spus că l respectă și că astfel de cazuri sunt extrem de rare. În clipul video există și o comparație între Puya și Pique, fostul partener de viață al Shakirei.

”Fiecare femeie merită un “Puya” în viața ei”/ ”Cred că este cea mai mândră soție”/ ”Lecții de viață, bravo” /”Nu am văzut niciodată așa ceva, de s-ar comporta toți bărbații așa…” / „Mi-am schimbat total părerea despre Puya. Respect!”/ ”Nu am crezut niciodată că Puya are un caracter atât de mișto! Bravooo!””, sunt doar o parte dintre comentariile de la clipul respectiv.

ADVERTISEMENT