Life

Ce a făcut Roxen după ce a aflat că nu va cânta în finala Eurovision. Liana Stanciu, anunț trist

Liana Stanciu a dezvăluit cum a reacționat Roxen după necalificarea în finala Eurovision 2021, iar anunțul vedetei TVR i-a întristat pe fanii ei.
19.05.2021 | 10:50
Roxen a ratat calificarea în finala Eurovision 2021. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Pentru Roxen, tânăra artistă din Cluj, necalificarea în finala Eurovision este o lovitură grea pe care va trebui să învețe s-o gestioneze. Roxana Larisa Giurgiu și-a pus toată ambiția la bătaie, însă nu a reușit să impresioneze în semifinala din 18 mai.

Roxen a interpretat melodia „Amnesia” pe scena de la Rotterdam, iar emoțiile s-au văzut încă din primele minute în care a pășit în fața publicului. După ratarea calificării în finală, oamenii au început să găsească vinovații.

ADVERTISEMENT

O parte a publicului susține că principala vină este a Televiziunii Naționale, ba unii chiar o arată cu degetul pe Liana Stanciu. Alții spun că Roxen și echipa ei ar trebui să își asume mai degrabă acest eșec.

Roxen a plâns în camera de hotel după ce a ratat calificarea în finala Eurovision

O explicație a încercat să dea Liana Stanciu aseară, în direct la TVR, iar ceea ce a declarat i-a impresionat pe fani până la lacrimi. Șefa delegației de la Rotterdam a spus că Roxen stă în cameră și plânge, după ce declarase despre că ea că e lipsită de experiență.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă Roxen va mai rămâne la Rotterdam având în vedere cât de afectată este emoțional de acest eșec, Liana nu a putut da un răspuns.

În urma declarațiilor făcute aseară, imediat după ce s-au anunțat cele 10 țări care au mers mai departe, șefa delegației României în Olanda a fost aspru criticată.

ADVERTISEMENT

Explicațiile date de Liana Stanciu după valul de hate din online

Liana a dorit să facă anumite precizări într-o altă intervenție, tot la TVR, după ce lumea i-a sărit în cap pentru că a spus că artista e neexperimentată.

„Într-adevăr, sigur, tinerii au senzația că eu am criticat-o pe Roxen. Am vorbit despre lipsa de experiență. Cred că îți trebuie o mare experiență de live.

ADVERTISEMENT

Există muzicieni de studio și muzicieni de live. După un an și jumătate de stat în casă oamenii aveau nevoie de o forță să elibereze. Cântecele calificate au arătat că oamenii aveau nevoie de o eliberare, de o energie în plus.

O să ne gândim ce a funcționat și ce nu a funcționat. Aș vrea să le mulțumesc lui Roxen și echipei de la Global Records”, a declarat Liana Stanciu la TVR.

Țările care s-au calificat în marea finală de pe 22 mai sunt 10 la număr. Au mers mai departe Suedia, Lituania, Rusia, Belgia, Israel, Ucraina, Norvegia, Azerbaijan și Malta și Cipru.

Moldova va cânta în cea de-a doua semifinală, joi, 20 mai 2021, iar șansele vecinilor noștri nu sunt foarte clare. Natalia Gordienkose află pe locul 10 la pariuri, aproape de a ieși din tabelul calificării.

 

ADVERTISEMENT