Sporturi

Ce a făcut Simona Halep imediat după meci. Video Imagini de la vestiare

19.01.2019 | 12:56
Ce a facut Simona Halep imediat dupa meci Video Imagini de la vestiare

Simona Halep a învins-o în două seturi pe Venus Williams în turul III de la Australian Open, reușind cel mai bun meci al său la această ediție a turneului de la Melbourne. Vezi toate detaliile meciului LIVE și toate rezultatele zilei de la Australian Open accesând aplicația de mai jos.

La finalul partidei, în drumul spre vestiare, Simona Halep a celebrat succesul printr-o îmbrățisare cu mama sa, Tania, iar camerele TV au surprins momentul în direct. Imaginile au strâns repede mii de like-uri pe rețelele de socializare.

De asemenea, a avut o discuție amplă cu Adrian Marcu, unul dintre cei care o ajută la această ediție de la Australian Open, alături de Florin Segărceanu.

Ce a făcut Simona Halep imediat după meci


Urmează duelul cu Serena Williams

După ce le-a eliminat pe Kanepi, Kenin și Venus, Simona Halep o va înfrunta acum pe Serena Williams. Palmaresul său împotriva fostului numărul 1 mondial nu este deloc grozav. A câștigat un singur meci direct din nouă disputate, însă ultima confruntare directă a avut loc în 2016, la US Open.

Williams, chiar dacă a revenit în circuit după o pauză îndelungată, continuă să joace la un nivel excelent. Serena a disputat două finale de Mare Șlem anul trecut, ambele pierdute. Serena mai are nevoie de două turnee de Mare Șlem câștigate pentru a deveni sportiva numărul 1 în această privință.

Williams a început grozav actuala ediție de la Australian Open, reușind trei victorii consecutive în minimum de seturi. De cealaltă parte, Simona a bifat două victorii complicat cu Kanepi și cu Sofia Kenin, în care a avut nevoie de set decisiv. De altfel, Mats Wilander, expert Eurosport, crede că Simona Halep nu are nicio șansă în fața Serenei Williams.

Halep a disputat finala la Australian Open în urmă cu un an, pierzând dramatic în fața danezei Caroline Wozniacki.