Life

Ce a făcut Theo Rose la primul concert după ce a anunțat că este însărcinată. S-a așezat în genunchi și i-a dedicat o piesă lui Bogdan de la Ploiești

Theo Rose, gest neașteptat la primul concert după ce a anunțat că este însărcinată. S-a așezat în genunchi și i-a dedicat o piesă lui Bogdan de la Ploiești.
22.11.2022 | 00:26
Ce a facut Theo Rose la primul concert dupa ce a anuntat ca este insarcinata Sa asezat in genunchi si ia dedicat o piesa lui Bogdan de la Ploiesti
Ce a făcut Theo Rose la primul concert după ce a anunțat că este însărcinată. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Theo Rose a susținut primul său concert după ce s-a aflat că este însărcinată cu primul ei copil. Artista a urcat pe scenă și a transmis un mesaj pentru un alt bărbat, nu pentru tatăl copilului ei.

Ce a făcut Theo Rose la primul concert după ce a anunțat că este însărcinată. Dedicația pentru Bogdan de la Ploiești

Theo Rose a susținut primul ei concert după ce a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Artista a purtat o ținută în care a avut burtica de gravidă la vedere și a făcut un gest care a surprins pe multă lume, totul pentru Bogdan de la Ploiești.

Aceasta i-a dedicat o piesă artistului cu care are o relație bună și alături de care s-a spus că ar fi implicată sentimental.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a cântat piesa care i-a adus cu adevărat faimă, ”Fără tine”, pe care a lansat-o cu Bogdan de la Ploiești. Artista care este gravidă i-a dedicat piesa celui cu care a lansat-o, în timpul concertului, iar în timp ce o cânta s-a pus și în genunchi, scrie Wowbiz.

Bogdan de la Ploiești, mărturii despre piesa lui cu Theo Rose

Piesa lansată de Bogdan de la Ploiești și Theo Rose a avut un succes imens, aceasta având acum peste 100 de milioane de vizualizări, după doi ani de la lansarea sa.

ADVERTISEMENT

Bogdan de la Ploiești mărturisea că nu se aștepta să aibă acest succes cu piesa și chiar avea planuri să se mute din țară, în Elveția și să deschidă un restaurant acolo.

„Ne-a surprins Fără tine, că am atins niște cifre foarte mari. Avem 100 și ceva de milioane de vizualizări. Eu înainte de piesa aia trebuie să plec, să mă mut din țară, în Elveția.

ADVERTISEMENT

Voiam să mă mut acolo, am eu o legătură cu țara asta. Mi-am dorit să fac un restaurant acolo.

A venit piesa asta și mi-a dat totul peste cap. Am întâlnit o altă familie, am o întreagă echipă. Noi avem o chimie foarte mare”, a povestit Bogdan de la Ploiești la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: