Life

Ce a făcut un român în grădina blocului în care locuiește. Imaginea i-a speriat pe toți vecinii

Ce a pus un român un grădina blocului unde locuiește. Imaginea bizară i-a speriat pe vecini și pe trecătorii. A deveni virală.
19.05.2024 | 21:34
Ce a facut un roman in gradina blocului in care locuieste Imaginea ia speriat pe toti vecinii
Gestul românului a devenit viral. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Un român impresionează prin gestul său. Chiar în grădina din fața blocului unde locuiește a creat un decor ce pare ieșit din tipare. Vecinii și trecătorii au rămas fără cuvinte când au văzut cum arată totul.

Ce a amenajat un român în grădina din fața blocului unde locuiește

Un locatar din Oradea a optat pentru o metodă inedită de a decora grădina din fața blocului. În loc să planteze flori sau să pună căsuțe pentru păsări, așa cum s-ar proceda în mod obișnuit, el a ales să pună blugi, dar nu oricum.

ADVERTISEMENT

Orădeanul a luat mai multe perechi de blugi și le-a sprijinit de diverse obiecte. Astfel, s-a creat iluzia unor corpuri invizibile. Mulți dintre cei care au văzut totul s-au întrebat de ce a procedat persoana în cauză astfel.

Trecătorii nu au avut cum să ignore decorul, fiindcă iese în evidență destul de mult, și s-au oprit pentru a se minuna și pentru a fotografia imaginea din fața ochilor. Au postat-o pe conturile de socializare și a devenit rapid virală.

ADVERTISEMENT

Internauții au început și ei să se întrebe de ce a procedat astfel locatarul respectiv și nu au lipsit nici glumele. Unii au comparat creația cu o operă a lui Salvador Dali, mai exact cu un tablou al acestuia cu ceasuri topite.

Decor de blugi în fața blocului
Decor de blugi în fața blocului. Sursa foto: Instagram ”scarafrumos”

Valuri de ironii pe internet: ”Aceștia sunt locatarii care n-au plătit întreținerea”

Alții au precizat că blugii nu sunt altceva decât locatarii care nu și-au plătit la timp întreținerea, fiind ”împietriți” în grădină, ca drept pedeapsă. ”Aceștia erau locatarii care nu plăteau întreținerea la timp. Erau.”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

”Ferească Dumnezeu să fii beat și să te uiți pe geam”/Îmi amintește de tabloul ăla cu ceasuri făcut de Dalí”, a mai scris un alt internaut, în timp ce alții au continuat: ”Așa se usucă rufele de acum înainte” au au întrebat ironic: ”Cine v-a murit aici?”.

Nu este singura persoană care pune în grădina din fața blocului lucruri bizare. Săptămânile trecute a mai devenit virală o imagine cu o grădină decorată cu manechini îmbrăcați. Aceștia păreau mai degrabă oameni vii, din depărtare, dar din apropiere se putea constata realitatea.

ADVERTISEMENT

Și în această situație s-a lăsat cu valuri de ironii din partea oamenilor din online.  ”Sediul NATO din București”/”Așa e când nu ai babe”/”Ce ghivece mai sunt si alea?!”, au fost o parte dintre reacțiile la postarea virală.

ADVERTISEMENT
Tags: