Life

Ce a făcut un român în timpul zborului în toaleta unui avion Wizz Air. Pasagerilor nu le-a venit să creadă, stewardesele au intervenit imediat

Gestul făcut de un român la bordul unei aeronave Wizz Air, în toaletă. Oamenii au rămas uimiți, stewardesele au luat instant măsuri.
08.06.2023 | 09:24
Ce a facut un roman in timpul zborului in toaleta unui avion Wizz Air Pasagerilor nu lea venit sa creada stewardesele au intervenit imediat
Gestul făcut de un român la bordul unei aeronave Wizz Air, în toaletă. Oamenii au rămas uimiți, stewardesele au luat instant măsuri. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce a făcut un român în timpul zborului în toaleta unui avion Wizz Air. Pasagerilor nu le-a venit să cradă, stewardesele au intervenit imediat. A fost sesizată Poliția de Frontieră și bărbatul a fost amendat de oamenii legii.

Gestul făcut de un român la bordul unei aeronave Wizz Air, în toaletă. Oamenii au rămas uimiți, stewardesele au luat instant măsuri

Gestul făcut de un român la bordul unei aeronave Wizz Air, în toaletă, i-a făcut pe pasagerii zborului Suedia – România să treacă prin mari emoții. Oamenii au rămas uimiți când au aflat ce s-a întâmplat în aer, mai ales că așteptaseră 6 ore să plece.

ADVERTISEMENT

Stewardesele au luat instant măsuri când alarma de incendiu a pornit la o oră de la plecarea de pe aeroportul din Malmo. Acestea au anunțat că o persoană a fost găsită fumând, deși nu este permis acest obicei.

După verificări s-a constatat că fumul venea din toaleta aeronavei. Conform gandul.ro, un pasager nu a mai avut răbdare până la destinație. Ceilalți călători au aflat despre acest incident neplăcut abia la finalul cursei.

ADVERTISEMENT

Debarcarea pasagerilor a fost întârziată puțin și a avut loc în jurul orei 01:00, când avionul a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, pentru că persoana respectivă a fost reținută pentru că fumase în toaleta avionului.

Poliția de Frontieră l-a preluat pe pasager direct de la bordul aeronavei imediat ce avionul a aterizat în țara noastră. Acesta a fost amendat cu suma de 3.000 de euro și a primit interdicție de a mai călători cu Wizz Air.

ADVERTISEMENT

Wizz Air, reguli stricte

Wizz Air are reguli foarte stricte și îi informează de fiecare dată pe pasageri imediat cum urcă la bordul aeronavei. Fumatul este strict interzis în timpul zborului, măsura aplicându-se chiar și în cazul țigărilor electronice.

Pe site-ul companiei aviatice mai apare și faptul că oamenii nu au voie să transporte țigări electronice în bagajele de cală sau să le urce la bord. În plus, nu au dreptul să încalce instrucțiunile echipajului și să refuze urmarea lor.

ADVERTISEMENT

Pasagerii nu trebuie să hărțuiască membrii echipajului, să-i amenințe, să fie violenți sau agresivi cu ceilalți călători. În plus, aceștia nu au dreptul să deterioreze aeronava sau echipamentul de la bord avionului.

ADVERTISEMENT