News

Ce a făcut un șofer de BMW pe linie dublă continuă! Tupeul care putea băga oameni în spital. Video

Ce a făcut un șofer de BMW pe linie dublă continuă putea să trimită mai mulți oameni direct în spital.
03.07.2021 | 18:12
Ce a facut un sofer de BMW pe linie dubla continua Tupeul care putea baga oameni in spital Video
ADVERTISEMENT

Au fost adevărate clipe de panică pentru un conducător auto care circula pe un drum din Olt. Din nefericire, un BMW X5 alb i-a iesit in cale într-o curbă periculoasă.

Fără să stea o clipă pe gânduri, șoferul de BMW a intrat direct pe contrasens pe linie dublă continuă și foarte puțin a lipsit ca totul să nu se transforme într-o tragedie.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut un șofer de BMW în trafic!

Întreaga întâmplare a fost filmată de camera de bord, iar imaginile au devenit virale într-un timp scurt pe rețelele de socializare.

De altfel, oamenii l-au întrebat pe cel care a postat și care circula regulamentar de ce nu a mers la poliție cu imaginile.

ADVERTISEMENT

Acesta a ținut să se apere și le-a zis tuturor că a făcut deja acest lucru. A mers în Slatina, dar a plecat după 47 de minute pentru că nu l-a bagat nimeni în seamă.

Între timp, câțiva utilizatori au comentat ironic că șoferii cu BMW au prioritate “unde vor ei”. Vă readucem aminte că anul trecut, pe drumurile din Romania s-au produs 6.273 de accidente rutiere grave.

ADVERTISEMENT

Acestea s-au soldat cu 1.646 de persoane decedate, 5.484 ranite grav si 2.155 ranite usor. 233 dintre acestea au fost din cauza depășirilor neregulamentare.

Conform unei statistici a Uniunii Europene la fiecare 24 de ore, în țara noastră, cinci oameni mor în accidente rutiere.

ADVERTISEMENT

Dacă ne raportăm la ultimele două decenii, în România au murit peste 43.000 de oameni în accidente rutiere. Punctul culminant a fost atins în 2008, atunci când peste 3.000 de decese au fost înregistrate în statistici.

De-a lungul timpului s-a constatat că cele mai multe accidente au loc vinerea. De departe intervalul orar în care se petrec acestea cel mai des este 17-19.

Dacă ne raportăm la luna în care au loc accidentele atunci trebuie să știți că august este cea mai periculoasă.

ADVERTISEMENT
Tags: