Life

Ce a făcut Viorica de la Clejani când a aflat că Ramona Manole e însărcinată: ”A trimis și notificare”

Cum a primit Viorica de la Clejani vestea că Ramona Manole va fi mamă pentru prima oară. Declarațiile fiicei lui Ioniță.
07.11.2022 | 11:29
Ce a facut Viorica de la Clejani cand a aflat ca Ramona Manole e insarcinata A trimis si notificare
Cum a primit Viorica de la Clejani vestea că Ramona Manole va fi mamă. Declarațiile fiicei lui Ioniță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a făcut cântăreața de muzică de petrecere când a aflat că fiica sa vitregă este însărcinată. Vedeta a trimis recent o notificare în mass media prin care spune că nu dorește ca numele său să fie asociat cu cel al brunetei.

Cum a primit Viorica de la Clejani vestea că Ramona Manole va fi mamă. Declarațiile fiicei lui Ioniță

Viorica de la Clejani nu a primit prea bine vestea că Ramona Manole, fiica cea mare a soțului, urmează să devină mamă pentru prima oară. Îndrăgita artistă nu are deloc la suflet copilul nelegitim al partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Fata cea mare a lui Ioniță de la Clejani a răbufnit când a aflat că soția tatălui său nu o dorește în sânul familiei. Vedeta a ținut să sublinieze că-și iubește enorm figura paternă, chiar dacă nu i-a fost alături până acum.

„Viorica a căutat presa, a sunat la un site cu specific monden, și le-a spus că nu dorește să fie asociați (n.r – ea și Ioniță) cu numele meu pentru că eu nu fac parte din familia lor. A trimis și notificare! Eu îmi iubesc tatăl!

ADVERTISEMENT

O să postez în continuu fotografii cu el pe toate rețelele de socializare. Este tatăl meu și nu poate schimba asta niciodată. Când a ales să îl ia de bărbat știa că el are copil. Știa în ce se bagă!

Eu îl înțeleg pe el pentru că este influențat de ea, dar asta este situația trebuie să accept lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu. Uite că nu toate lucrurile funcționează cum vrea «doamna madame».

ADVERTISEMENT

Eu nu trebuie să îi știu de frică ei. Este tatăl meu, nu are ce să îmi facă. Vreau să știu dacă în România există judecător, avocat sau cineva care se ocupă de asta sau vreun document ce o să îmi poată opri sentimentele pe care le am față de tatăl meu!

Eu zic că asta nu poate opri nici Dumnezeu pentru că asta este ce simt eu… iubirea pentru el. Nu i-am făcut niciun rău, eu m-am lăudat cu el, eu îl iubesc, este tatăl meu”, a spus Ramona de la Clejani pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani, despre relația cu tatăl său

Ramona de la Clejani vrea să păstreze în continuare relația cu tatăl său și spune că are tot dreptul din lume să distribuie imagini alături de el.

În altă ordine de idei, artista a precizat că actuala soție a lui Ioniță nu are absolut niciun motiv de supărare, așa cum nici ea nu a făcut asta atunci când primea 200 de lei pentru 3 luni.

ADVERTISEMENT