Life

Ce a fost și ce a ajuns! Irinel Columbeanu conduce un autoturism vechi și ușor ruginit

14.06.2020 | 21:42
Ce a fost si ce a ajuns Irinel Columbeanu conduce un autoturism vechi si usor ruginit
Bentley-ul este istorie pentru Irinel Columbeanu. Sursa foto: România TV
ADVERTISEMENT

Vremurile în care Irinel Columbeanu se scălda în lux și învârtea banii cu lopata sunt demult apuse. Vara anului 2020 l-a prins pe omul de afaceri de la Izvorani într-o situație pe care cu siguranță nici în cele mai negre vise nu își imagina că o va trăi vreodată.

De când problemele financiare s-au adunat una câte una, „Iri”, așa cum era alintat când ținea primele pagini ale ziarelor de tip tabloid, a fost dat afară din apartamentul cu două camere în care locuia cu chirie și a pierdut vila în care altădată trăia mai ceva ca un rege.

ADVERTISEMENT

Cât despre bolidul de lux cu care sucea mințile tinerelor din București și nu numai, ei bine, acesta a devenit deja istorie. Aceeași soartă au avut-o și imobilele sale, pe care s-a văzut nevoit să le vândă pentru a mai stinge din datoriile acumulate de-a lungul timpului.

Irinel Columbeanu a ajuns să conducă un Mercedes vechi și ruginit

În locul Bentlley-ului la volanul căruia defila fără griji până mai ieri pe străzile patriei, Irinel a trebuit să se mulțumească cu un autoturism mult sub standardele sale. Omul de afaceri conduce acum un Mercedes vechi de 20 de ani și ușor ruginit și uneori poate fi văzut într-un Opel de mâna a doua.

ADVERTISEMENT

Deși perfect normală pentru mulți dintre noi, o astfel de viață poate fi considerată stânjenitoare dacă ne raportăm la omul care până nu demult figura în topul bogătaşilor cu o avere estimată la peste 70 de milioane de euro. Cum datoriile se înmulțeau zi de zi și erau imposibil de plătit, toate bunurile, inclusiv celebra vilă din Izvorani, au fost executate silit.

Iubitele tinerele l-au lăsat fără niciun ban în buzunar

În ciuda necazurilor din ultima vreme, Oana, iubita sa cu 40 de ani mai tânără i-a fost aproape și promite să rămână lângă el indiferent de situație. Cei doi mai reușesc, însă, să strălucească doar la evenimentele mondene la care iau parte din când în când, pentru că problemele financiare sunt departe de a se fi încheiat.

ADVERTISEMENT

Unde mai pui că Irinel Columbeanu figurează cu o datorie de 1.800 de lei la întreținere, ceea ce înseamnă că nu a mai achitat de luni bune. Iar dacă la patronii de la Cosmopolis l-au mai păsuit cu banii de chirie, administraţia nu pare să fie atât de îngăduitoare.

Și pentru că un necaz nu vine niciodată singur, de când cu criza provocată de coronavirus, Irinel nu şi-a mai putut desfăşura niciun fel de activitate care să îi ofere un oarecare confort financiar, astfel că situația lui este, pe undeva, de înțeles.

ADVERTISEMENT

Gurile rele susțin, însă, că fostul om de afaceri plătește acum tribut vieții amoroase zbuciumate și nenumăratelor cuceriri, majoritatea mult mai tinere decât el. Salvarea ar putea veni tocmai din America, unde Monica Gabor, fosta sa soție, locuiește împreună cu fiica lor, Irina.

ADVERTISEMENT