Life

Ce a găsit Ana Morodan în curte. Contesa digitală a țipat ca din gură de șarpe: „Sună la preot!”

Ana Morodan este convinsă că i s-au făcut vrăji! Contesa digitală a avut parte de o pățanie ciudată, căreia a încercat să îi dea de cap alături de prietenii ei.
16.04.2022 | 22:26
Ce a gasit Ana Morodan in curte Contesa digitala a tipat ca din gura de sarpe Suna la preot
Ana Morodan, influenceriță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Morodan s-a trezit cu bucăți de haine aruncate peste bradul din curtea locului unde își desfășoară activitatea. Pe lângă bucățile de materiale care păreau a fi ale ei, pe crengi atârnau și câteva pene roșii.

Ana Morodan e convinsă că i se fac vrăji

Blondina s-a speriat foarte tare când a văzut peisajul dezolant din curtea sa. În câteva secunde i-au trecut tot felul de scenarii prin cap. Vedeta Antenei Stars este convinsă că i s-au făcut vrăji ori că i s-a pus la cale o farsă.

ADVERTISEMENT

Ana l-a strigat pe Claudiu, unul din oamenii ei de nădejde, pentru a găsi o explicație în legătură cu imaginea pe care a văzut-o. Tânărul i-a spus influenceriței că nu știe de unde au apărut acele materiale, moment în care Morodan aproape că a înnebunit.

„Cred că le-a aruncat cineva. S-au certat pe stradă, că scandal am auzit. Nu am înțeles cum au ajuns hainele ălea acolo, cine le-a aruncat. Le-a adus vântul de undeva”, a declarat prietenul Anei în reality-show-ul „Reală” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Sincer, nu îmi place treaba asta. Ni s-au făcut vrăji. Sună la preot! Cine ar arunca în pom o bucată de lycra roz? Un psihopat.

Poate să fie un criminal în serie, poate să fie cineva care îmi face vrăji”, a exclamat speriată de moarte contesa digitală în emisiunea sa.

ADVERTISEMENT
Marea dilemă a Anei Morodan: cum au ajuns penele în curtea ei. Foto: captură Antena Stars

Vedeta are propriul ei reality-show la Antena Stars

După ce s-au mai liniștit apele, Ana a avut o altă bătaie de cap. I-a făcut un culcuș chiar sub bradul din curte motanului ei, fiind unul dintre locurile preferate ale animăluțului. Pentru operațiunea culcușului lui Fitz s-a mobilizat aproape toată echipa.

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. Vedeta s-a făcut remarcată ca bloggeriță, având la începuturi titulatura de contesă digitală.

ADVERTISEMENT

Pe lângă proiectele sale în modă, Ana are propriul ei reality-show, „Reală”, difuzat în fiecare sâmbătă de la ora 22:00 la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: