Life

Ce a găsit în farfurie o familie la un hotel de 4 stele de la munte. Șocul a fost mare

Ce a găsit în farfurie o familie la un hotel de 4 stele de la munte. Șocul a fost mare atunci când a fost adusă mâncarea. Experiența nu a fost conform așteptărilor.
17.08.2022 | 11:39
Ce a gasit in farfurie o familie la un hotel de 4 stele de la munte Socul a fost mare
Mâncarea comandată de o familie la un hotel din Vălenii de Munte. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O familie din București a avut un șoc într-un hotel de 4 stele in zona montana, atunci când farfuria cu mâncare a fost adusă la masă. Cuplul i-a îndemnat pe turiști să nu ia masa la restaurantul acestui hotel.

Ce a găsit în farfurie o familie la un hotel de 4 stele din Vălenii de Munte

Turiștii merg în număr mare în stațiunile de pe Valea Prahovei, în plin sezon estival. Cu toate acestea, condițiile care se găsesc în anumite restaurante nu îi lasă pe aceștia să se bucure de vacanță.

ADVERTISEMENT

Recent, un cuplu a luat masa la restaurantul unui hotel din zona turistica muntoasa, împreună cu copilul, însă nu au fost serviți conform așteptărilor.

În afară de faptul că farfuriile în care au fost servite preparatele erau foarte murdare, timpul de așteptare pentru mâncare ajungea la două ore.

ADVERTISEMENT

În plus, mâncarea comandată a fost o mare dezamăgire pentru turiști. Carnea a fost stricată și focaccia crudă, astfel că femeia care a scris această postare nu recomandă restaurantul respectiv.

“Nu mâncați la hotel! Farfurii murdare, aștepți două ore pentru orez și grătar…. Cerut pentru copil…

ADVERTISEMENT

După 2 ore primim, carne stricată, farfurii murdare, focaccia crudă… Pentru cine dorește avem și poze.”, a scris o femeie pe un grup de Facebook dedicat recenziilor.

Familie restaurant Vălenii de Munte
Mâncarea comandată de o familie la un hotel din statiunile montane. Sursa foto: Facebook

Ce au găsit cei de la Protecția Consumatorului într-un restaurant de pe Valea Prahovei

Din păcate, acesta nu a fost singurul caz în care un restaurant din România are astfel de probleme.

ADVERTISEMENT

Cu câteva săptămâni în urmă, cei de la Protecția Consumatorului au descoperit probleme mari în bucătăria unui restaurantdestul de populat de turiști.

În bucătăria restaurantului respectiv nu era respectat nici măcar minimul de reguli impuse, aceasta fiind un adevărat focar de infecții pentru clienții care mâncau la acest restaurant, notează cancan.ro.

În interiorul frigiderului în care era depozitată mâncarea și-a făcut apariția rugina, semn că acesta nu a fost curățat sau înlocuit de foarte mult timp.

Mai mult, inspectorii au descoperit urme de mâncare în interior, dar și oale pline de supe sau ciorbe depozitate greșit. Etichetele cu termenul de valabilitate al fiecărui produs nu erau lipite pe niciunul dintre recipiente.

ADVERTISEMENT