News

Ce a găsit o familie de români într-un hotel all inclusive din Bulgaria: ”Doamne Ferește! Ar trebui închis!”

O familie de români care spera să aibă parte de un concediu de vis în Bulgaria a trăit momente nedorite într-un hotel all inclusive. Mizerie, lucruri stricate și gândaci i-au întâmpinat pe conaționalii noștri.
13.08.2022 | 22:11
Ce a gasit o familie de romani intrun hotel all inclusive din Bulgaria Doamne Fereste Ar trebui inchis
Familie de români, surprize neplăcute într-un hotel all inclusive din Bulgaria. Sursa foto: colaj Fanatik / capturi Facebook
ADVERTISEMENT

În loc de relaxare și o vacanță de neuitat, o familie de români ajunsă recent în Bulgaria a avut parte de surprize neplăcute la tot pasul.

Familie de români, surprize neplăcute într-un hotel all inclusive din Bulgaria: ”Doamne Ferește! Ar trebui închis!”

Conaționalii noștri s-au cazat la un hotel all inclusive de 3 stele din statul vecin. Sperau să găsească aici un lux sau cel puțin o calitate a serviciilor în acord cu promisiunile.

ADVERTISEMENT

Nu avea deloc să fie așa, ba dimpotrivă. Camera de hotel din stațiunea Albena era plină de mizerie, insecte și lucruri stricate la tot pasul.

Într-un filmuleț postat pe grupul de Facebook Travel în Bulgaria, un membru al familiei românilor ajunși la hotelul Magnolia prezintă, pas cu pas, ceea ce a găsit în momentul cazării.

ADVERTISEMENT

”Să vă arăt o cameră de hotel. Uitați cearceafurile, ce curate sunt. Pereții la fel, foarte curați. WC-ul curge. Nu se oprește apa. Aici (n.r. și arată canalizarea din baie) e spuma spumelor. Ce să mai. Veniți la hotelul Magnolia. Este ce trebuie aici, distracție maximă.

Să vă arăt și priza. În caz că vrei să te curentezi. Nu mai zic de jegul ce e aici, gândaci și toate cele. Păiangănul (n.r. păianjenul), uite păiangănul. Ce 3 stele, cred că e un ghiocel. Mesele curate (n.r. arată niște mese cu mizerie pe ele). Astăzi am venit, mâine ne face check-out-ul”, se plânge bărbatul.

ADVERTISEMENT

Suma plătită de familia de români. Reacțiile din online: ”Acest hotel ar trebui închis”

Pentru această calitate deplorabilă a serviciilor, familia de români a făcut rezervare încă din februarie. Pentru 2 camere / 6 zile au achitat 4.800 de lei.

Reprezentantul familiei de români mai spune că, la două zile după cazare, cu toții se simt rău: ”Avem diaree, probabil de la mâncare”, scrie acesta pe același grup.

ADVERTISEMENT

Postarea românului a stârnit un val de reacții. Acestuia i se reproșează că a ales un hotel cu o notă mică pe booking: ”Are 5,8 pe booking. Cum să te duci la un hotel cu astfel de scor?”.

Alți români spun că locația ar trebui închisă din cauza condițiilor precare. ”Acest hotel ar trebui închis! Indiferent de prețul plătit pentru cazare, curățenie trebuie să existe! Nu este posibil să plătești și să stai în astfel de condiții!”, scrie un alt român.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?