Life

Ce a găsit o femeie din Târgoviște în garajul din curte. Nu i-a venit să creadă și a sunat imediat pentru a cere ajutor

Ce a găsit o femeie din Târgoviște în garajul din curte. Nu i-a venit să creadă și a cerut imediat ajutorul autorităților.
09.07.2024 | 21:53
Ce a gasit o femeie din Targoviste in garajul din curte Nu ia venit sa creada si a sunat imediat pentru a cere ajutor
Ce a găsit o femeie din Târgoviște în garajul casei. Sursa foto: Facebook, news.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie din Târgoviște a găsit o creatură neașteptată în garajul din propria curte. Aceasta s-a speriat și sunat imediat la 112 pentru a rezolva situația.

Ce a găsit o femeie din Târgoviște în garajul din curte. Nu se aștepta la așa ceva

O femeie din Târgoviște s-a speriat teribil după ce a făcut o descoperire total neașteptată în propriul garaj. Aceasta a apelat imediat la ajutorul autorităților.

ADVERTISEMENT

Aceasta a găsit, în garajul din curtea casei sale, un șarpe. După puțin timp, aceasta a sunat autoritățile, după care a intervenit un echipaj de jandarmi pentru a îndepărta reptila.

Acest incident a avut loc în cursul zilei de marți, în cartierul Priseaca din Târgoviște. Șarpele se afla ascuns în spatele unor cutii din garaj și  nu era veninos.

ADVERTISEMENT

Șarpele a fost îndepărtat din garajul femeii cu ajutorul unui dispozitiv din dotare. După aceea, reptila a fost eliberată de jandarmi într-o zonă cu vegetație.

“În scurt timp, jandarmii au ajuns la adresa indicată şi au observat în garaj, ascuns după nişte cutii, un şarpe neveninos.

ADVERTISEMENT

Reptila a fost ridicată cu dispozitivul din dotare şi, ulterior, îndepărtată într-o zonă cu vegetaţie”, au transmis oficialii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, conform News.ro.

Jandarmii îi îndeamnă pe cei care se confruntă cu asemenea situații să nu se apropie de reptile. De asemenea, este recomandat ca cei care descoperă un șarpe în zona locuinței să nu intre în panică și să apeleze imediat 112, pentru a solicita ajutorul autorităților.

ADVERTISEMENT

Și alți români au găsit șerpi în curte sau chiar în casă

De-a lungul timpului, alți români au trecut prin situații similare. De exemplu, în urmă cu mai bine de trei luni, o familie din Mehedinți a găsit un șarpe în dormitor.

Reptila nu era ușor de văzut, din moment ce își făcuse culcuș într-un loc ascuns. Oamenii care au descoperit șarpele au apelat imediat la 112, iar jandarmii au venit în scurt timp pentru a-l îndepărta.

Tot în județul Mehedinți, doi români au găsit un șarpe de doi metri chiar în cotețul găinilor. Aceștia s-au panicat și au sunat imediat autoritățile pentru a interveni. Din fericire, un echipaj a sosit rapid și a eliberat reptila în mediul natural.

ADVERTISEMENT