Life

Ce a găsit o femeie în buzunarul unei jachete comandate de pe Internet: “E dezgustător”

O femeie a fost îngrozită de ce a găsit în buzunarul unei jachete comandate de pe Internet. Aceasta a trăit un adevărat șoc.
22.03.2023 | 08:14
Ce a gasit o femeie in buzunarul unei jachete comandate de pe Internet E dezgustator
Ce a găsit o femeie în buzunarul unei jachete comandate online. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a fost oripilată după ce a găsit ceva total neașteptat în buzunarul unei jachete pe care a comandat-o online. Aceasta a postat totul pe o rețea de socializare pentru a împărtăși cu alți utilizatori experiența.

O femeie, dezgustată de ce a găsit în buzunarul unei jachete comandate de pe Internet

După ce și-a comandat online o jachetă de la brandul Very, Toni Mcrae a deschis coletul, entuziasmată și nerăbdătoare să-și verifice achizițiile. Din păcate, în pachet se afla și o surpriză neplăcută.

ADVERTISEMENT

Toni, care este urmărită de peste 4.500 de utilizatori pe Tik Tok, a postat un videoclip în care despacheta articolele vestimentare comandate. Clipul video a adunat 340.000 de vizualizări până acum.

“Am vrut să fac o despachetare a comenzii mele Very pe TikTok pentru a le arăta tuturor ce am primit, dar de fapt sunt foarte foarte dezgustată”, a spus aceasta în filmulețul postat pe platforma de socializare.

ADVERTISEMENT

Aceasta și-a comandat două jachete care au venit în pungă. După ce a văzut că prima era “frumos ambalată” și în regulă, a verificat-o și pe a doua. În buzunarul articolului vestimentar, femeia a găsit un șervețel folosit.

“A doua este o jachetă frumoasă, nu mă înțelegeți greșit. Am scos totul din ambalaj și era [ambalajul returnat] în interiorul ei. M-am gândit: ‘e ciudat – mă întreb la ce folosește asta’.

ADVERTISEMENT

Este evident că este un pachet returnat pe care l-au deschis, au scos această jachetă din el și au băgat-o înapoi acolo dintr-un motiv oarecare (nu sunt foarte sigur care este motivul).

Ceea ce mi s-a părut interesant a fost faptul că biletul de retur era acolo. Ultimul client care a returnat-o a spus: ‘Această jachetă a fost purtată și trimisă înapoi de un client anterior. Miroase a parfum, are păr șaten pe ea și are un șervețel folosit și o chitanță în buzunar. Este dezgustător. 

ADVERTISEMENT

Nu glumesc – este o chitanță, nu mă ating de ea, dar în buzunar este un șervețel folosit, cu păr maro pe el și miroase a parfum!”, a mai spus Toni.

@tonimcrea Unpacking my @VeryUK order… not impressed!!! 🤢🤢🤢🤢🤢 #fashion #very #unpack #unboxing #unpackingmyorder #mamma #highstreetfashion #disgusted #rank #dirty #tiktokfashion #fyp #trend #happy #manifest ♬ original sound – Toni McRea 💙

Ce au transmis reprezentanții companiei care au expediat jacheta în acest fel

Toni este șocată de faptul că cei de la care a comandat jacheta, deși era în mod clar purtată, au împachetat-o și i-au trimis-o ei. “Asta este de fapt îngrozitor”, a mai spus creatoarea de conținut.

Ulterior, cei de la Very au investigat acest caz și au vorbit despre procesul de returnare. Compania a declarat că se va revanșa pentru această experiență neplăcută pe care a avut-o Toni.

“Noi inspectăm cu atenție fiecare articol care ne este returnat pentru a evalua dacă este potrivit pentru revânzare. Am contactat clientul în acest caz pentru a ne cere scuze și pentru a oferi un gest de bunăvoință pentru experiența sa, care a fost cu mult sub standardele înalte pe care ni le-am stabilit.

Am investigat acest incident, care a avut loc în februarie și a fost un caz de eroare umană. Am luat măsuri pentru a ne asigura că o greșeală similară va fi evitată pe viitor.”, a declarat un reprezentant al companiei pentru Mirror.

De când a fost postat, videoclipul lui Toni a strâns deja sute de comentarii. Utilizatorii care l-au văzut au fost șocați de faptul că jacheta de la brandul respectiv de îmbrăcăminte a fost trimisă de două ori în acest fel.

Altcineva a trecut printr-o experiență similară după ce a comandat o rochie de la același brand. “Avea machiaj pe guler, cu etichetele încă pe ea, așa că, evident, a fost purtată și returnată! Am fost lividă”, a fost comentariul unei utilizatoare.

ADVERTISEMENT