Life

Ce a găsit o femeie în caserola cu struguri cumpărată de la supermarket. Nu se aștepta la așa ceva

Ce a găsit o femeie în caserola cu struguri cumpărată de la supermarket. Cu siguranță nu se aștepta la acest lucru! Ce a descoperit femeia.
22.05.2023 | 08:40
Ce a gasit o femeie in caserola cu struguri cumparata de la supermarket Nu se astepta la asa ceva
Ce a găsit o femeie în caserola cu struguri cumpărată de la supermarket. Foto: Caserolă de struguri / Youtube
ADVERTISEMENT

Ce a găsit o femeie în caserola cu struguri pe care a cumpărat-o de la supermaket. Aceasta nu se aștepta la acest lucru!

Ce a găsit o femeie în caserola cu struguri. A avut o surpriză când a ajuns acasă

O femeie a găsit mai mulți păianjeni în caserola cu struguri pe care a cumpărat-o de la supermaket. Aceasta s-a speriat când a lăsat strugurii pe masă și a văzut că ceva mișcă în cutie.

ADVERTISEMENT

A deschis cu grijă cutia pentru că oricum voia să spele strugurii, iar atunci a văzut. În caserola de struguri luată de la supermarket aceasta a primit gratis și mai mulți păianjeni.

Dacă i-a mai mâncat sau nu după aceea, femeia nu a mai povestit, dar cert este că specia de păianjeni era una periculoasă. Strugurii din caserolă proveneau din Chile iar păianjenii din caserolă sunt unii veninoși. Mușcătura lor nu este letală, dar poate afecta sănătatea.

ADVERTISEMENT

Ce au mai găsit oamenii în mâncarea de la supermaket

Astfel de „cadouri” bonus de la supermaket au mai fost primite și de clienții români. Spre exemplu o femeie din București a cumpărat o pâine cu gândaci.

Femeia a ajuns acasă și a deschis cumpărăturile, moment în care a văzut că pâinea ei avea înăuntru o umplutură nedorită și demnă de Protecția Consumatorului. De altfel, aceasta a povestit totul pe rețelele de socializare și a mărturisit că a făcut plângere.

ADVERTISEMENT

O altă femeie, de această dată din Iași, a povestit pe rețelele de socializare ce a găsit într-o caserolă de carne tocată. Femeia a cumpărat caserola de la supermarket și a realizat abia prea târziu ce conține aceasta. Pe lângă carne, femeia avea în cutie și foarte multe fâșii din plastic.

O altă femeie din București a pățit ceva similar chiar de sărbătorile pascale. Aceasta a tăiat preparatul tradițional doar că a observat ceva ciudat. Când s-a uitat mai bine, femeia a descoperit că pasca de Paște avea și două straturi generoase de carton.

ADVERTISEMENT