Life

Ce a găsit o româncă în camera de hotel după ce s-a întors de la masă. Camerista intrase să facă curat

Ce a găsit o româncă pe patul de hotel după ce s-a întors de la masă. Camerista i-a pregătit o surpriză pe care femeia a trebuit să o imortalizeze și a postat-o pe internet.
01.09.2022 | 11:13
Ce a gasit o romanca in camera de hotel dupa ce sa intors de la masa Camerista intrase sa faca curat
Ce a găsit o româncă în camera de hotel din Bulgaria. Foto: bulgaria.directbooking.ro
ADVERTISEMENT

Ce a găsit o româncă în camera de hotel din Bulgaria, după ce s-a întors de la masă. Camerista îi pregătise o surpriză!

Surpriza unei românce când s-a întors de la masă. Ce a făcut camerista în lipsa ei

După cum bine știm, Bulgaria este o destinație de vacanță preferată de români, fiind mulți care vor să meargă la mare în țara vecină decât pe propriul litoral.

ADVERTISEMENT

O turistă româncă și-a povestit experiența de la Nisipurile de Aur pe rețelele de socializare. Femeia și familia ei au plecat să ia micul dejun, timp în care o camerista a intrat să facă ordine.

Dar, aceasta le-a lăsat pe pat și o surpriză, anume un aranjament amuzant, făcut din prosoape, o telecomandă și ochelari de soare, care semăna cu un crocodil.

ADVERTISEMENT

„Asta ne-a așteptat pe pat, când ne-am întors de la micul-dejun. Genial”, a scris românca în dreptul imaginilor postate pe Facebook, pe grupul Forum Bulgaria.

CE a găsit turista
Ce a găsit turista în cameră. Foto Facebook

Postarea a primit imediat multe like-uri, dar și comentarii și mulți turiști au arătat că au avut parte de experiențe similiare la alte hoteluri din Bulgaria, aceste aranjamente cu animale fiind des întâlnite.

ADVERTISEMENT

„Minunat hotel! Am fost și noi anul acesta…”, a spus cineva. „Suntem foarte mulțumiți de alegerea făcută”, a mai scris autoarea postării.

„O camerista cu simțul umorului!”, a mai comentat cineva.

Experiențele similare ale altor turiști

Câțiva turiști au postat la rândul lor poze cu animăluțele din prosoape făcute de cameristele din Bulgaria. Când s-au întors de la masă, pe patul de hotel îi așteptau un cățel, un crocodil, o barză sau chiar un elefant.

ADVERTISEMENT

Deși experiența acestor turiști a fost foarte plăcută, ei fiind mulțumiți și plăcut impresionați, au fost și cazuri când turiștii români plecați în Bulgaria au fost profund dezamăgiți de ce au găsit la cazare.

Animăluțele de la hoteluri din prosoape
Animăluțele de la hoteluri din prosoape. Foto: Colaj Fanatik / Facebook

Aceștia au criticat faptul că nu mergeau cartelele de la camera de hotel, mâncarea din oferta all inclusive era proastă și uneori nu se găseau locuri, deși serviciile erau deja plătite, iar luminile din imobil se închideau automat la 22.30 pe balcoane și în afară.

Totul pentru prețul de  3.500 de euro pe cinci nopți, pentru 3 adulți și 2 copii.

ADVERTISEMENT
Tags: