Life

Ce a găsit soţia lui Nosfe în telefonul artistului. Mădălina Crețan, detalii despre dorințele și nemulțumirile fostului concurent de la Chefi la Cuțite

Ce a descoperit soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, în telefonul solistului. Dorințele și nemulțumirile fostului concurent de la Chefi la Cuțite.
23.03.2023 | 15:48
Ce a gasit sotia lui Nosfe in telefonul artistului Madalina Cretan detalii despre dorintele si nemultumirile fostului concurent de la Chefi la Cutite
Nosfe a murit în octombrie 2022, în urma unui infarct. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală după moartea lui Nosfe. Soția lui și un coleg din trupa Șatra Benz au descoperit detalii în telefonul rapperului despre planurile de viitor și nemulțumiri. Acestea din urmă au dus treptat la cedarea organismului său.

Soția lui Nosfe a găsit detalii emoționante în telefonul rapperului. Ce visuri și nemulțumiri avea

Nosfe nu doar că a murit la o vârstă foarte fragedă, 37 de ani, lăsând în urma sa o soție și un copil, ci a plecat din această lume și cu o listă de obiective mărețe și nemulțumiri sufletești. LU-K Beats, unul dintre membrii Șatra Benz, a făcut mărturisiri despre acestea.

ADVERTISEMENT

LU-K Beats a dezvăluit că Nosfe voia să-și lanseze un nou album și să deschidă un muzeu cu desene și alte creații ce-i aparțineau. Cum rapperul a decedat, LU-K Beats depune eforturi, împreună cu Mădălina Crețan, să-i îndeplinească dorințele.

LU-K Beats are de gând să lanseze în curând un album cu toate piesele pe care Nosfe le-a scris în ultimii ani, să lanseze muzeul și chiar să creeze un documentar. În telefonul rapperului s-au identificat detalii și despre coperta albumului sau colaborări.

ADVERTISEMENT

”Pe lângă ce știam noi că își dorește, am mai găsit în telefonul lui cu Mădă niște liste. Era foarte organizat. Am găsit liste cum vrea să fie lansarea, ce mâncare să se pună la lansare, ce să se facă, vrea să fie o expoziție, vrea să fie un muzeu cu chestii făcute de el. 

El desena foarte mult. O să fie desene de la el, caiete cu versuri, outfit-urile lui, multe chestii personale. Scria și de ce colaborări își dorește”, a detaliat LU-K Beats în podcastul lui Speak, ”La Fileu”.

ADVERTISEMENT

Nosfe dormea foarte puțin. Care era motivul

Colegul de trupă al lui Nosfe a mai mărturisit și că Nosfe, pentru a-și îndeplini scopurile, obișnuia să doarmă mai puțin noaptea, ca să se trezească de dimineață și să facă o mulțime de sarcini, întreaga zi. Stresul și oboseala acumulate, însă, l-au adus în punctul în care inima i-a cedat.

”Dacă asculți albumul, înțelegi de ce a ajuns în punctul ăsta. La el a fost stresul și epuizarea. El încerca să doarmă foarte puțin noaptea ca să facă foarte multe ziua. Dacă te uiți în notițele lui vezi liniuțe cu nemulțumirile lui și una dintre ele era: încerc să dorm cât mai puțin posibil ca să fac cât mai mult ziua. Automat, stresul și oboseala, au ajuns în punctul în care i-a cedat inima”, a mai dezvăluit artistul.

ADVERTISEMENT

Nosfe a murit pe 16 octombrie 2022, în propria locuință. Artistul era sosit acasă de la un concert, iar soția l-a găsit prăbușit în casă. Medicii l-au resuscitat atunci ore în șir, dar în zadar. În cele din urmă i-au constatat decesul, cauza oficială fiind infarctul miocardic.

ADVERTISEMENT
Un student român la Cambridge a cercetat cine sunt politicienii și partidele care...
Un student român la Cambridge a cercetat cine sunt politicienii și partidele care au atacat oamenii vulnerabili ca să mobilizeze electoratul
”Împușcați-l! Omorâți-l!” Un fost fotbalist în Liga 1 a dat nas în nas...
”Împușcați-l! Omorâți-l!” Un fost fotbalist în Liga 1 a dat nas în nas cu atacatorul care a rănit cu sânge rece 4 copii FOTO
Litoralul pentru toţi. Turiştii lasă la restaurante banii economisiţi la cazare. Cât costă...
Litoralul pentru toţi. Turiştii lasă la restaurante banii economisiţi la cazare. Cât costă o apă în Mamaia
Ana Muntean a făcut anunţul! Decizia surprinzătoare a femeii prinse la hotel cu...
Ana Muntean a făcut anunţul! Decizia surprinzătoare a femeii prinse la hotel cu Ciprian Marica
Adio, America Express! Anunț surpriză din partea Antenei 1
Adio, America Express! Anunț surpriză din partea Antenei 1
Mama fetiței găsite moartă sub canapea a venit în țară. Mascații au preluat-o...
Mama fetiței găsite moartă sub canapea a venit în țară. Mascații au preluat-o de la Vama Nădlac pentru audieri
O fetiță de un an a fost găsită moartă într-o mașină, după ce...
O fetiță de un an a fost găsită moartă într-o mașină, după ce tatăl ei a uitat să o lase la creșă
Reacția oficială a Poliției în cazul morții creatorului de modă Stephen Pelger
Reacția oficială a Poliției în cazul morții creatorului de modă Stephen Pelger
Despărțire-șoc în showbiz! Delia și-a părăsit partenerul, după ce a fost ÎNȘELATĂ în...
Despărțire-șoc în showbiz! Delia și-a părăsit partenerul, după ce a fost ÎNȘELATĂ în mod repetat. „Ne-am bălăcărit, ne-am certat”
Fostul soț al Angelei Similea a rupt tăcerea: Toti cei cu care s-a...
Fostul soț al Angelei Similea a rupt tăcerea: Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru. Acuzațiile fostului soț
Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty
Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty
Veste ȘOC despre Klaus Iohannis! Anunț CUMPLIT despre președintele României: ESTE LA FINAL
Veste ȘOC despre Klaus Iohannis! Anunț CUMPLIT despre președintele României: ESTE LA FINAL
Cum te cheamă? Află din ce zonă a României provine numele tău de...
Cum te cheamă? Află din ce zonă a României provine numele tău de familie?