Life

Ce a găsit soţia lui Nosfe în telefonul artistului. Mădălina Crețan, detalii despre dorințele și nemulțumirile fostului concurent de la Chefi la Cuțite

Ce a descoperit soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, în telefonul solistului. Dorințele și nemulțumirile fostului concurent de la Chefi la Cuțite.
23.03.2023 | 15:48
Ce a gasit sotia lui Nosfe in telefonul artistului Madalina Cretan detalii despre dorintele si nemultumirile fostului concurent de la Chefi la Cutite
Nosfe a murit în octombrie 2022, în urma unui infarct. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală după moartea lui Nosfe. Soția lui și un coleg din trupa Șatra Benz au descoperit detalii în telefonul rapperului despre planurile de viitor și nemulțumiri. Acestea din urmă au dus treptat la cedarea organismului său.

Soția lui Nosfe a găsit detalii emoționante în telefonul rapperului. Ce visuri și nemulțumiri avea

Nosfe nu doar că a murit la o vârstă foarte fragedă, 37 de ani, lăsând în urma sa o soție și un copil, ci a plecat din această lume și cu o listă de obiective mărețe și nemulțumiri sufletești. LU-K Beats, unul dintre membrii Șatra Benz, a făcut mărturisiri despre acestea.

ADVERTISEMENT

LU-K Beats a dezvăluit că Nosfe voia să-și lanseze un nou album și să deschidă un muzeu cu desene și alte creații ce-i aparțineau. Cum rapperul a decedat, LU-K Beats depune eforturi, împreună cu Mădălina Crețan, să-i îndeplinească dorințele.

LU-K Beats are de gând să lanseze în curând un album cu toate piesele pe care Nosfe le-a scris în ultimii ani, să lanseze muzeul și chiar să creeze un documentar. În telefonul rapperului s-au identificat detalii și despre coperta albumului sau colaborări.

ADVERTISEMENT

”Pe lângă ce știam noi că își dorește, am mai găsit în telefonul lui cu Mădă niște liste. Era foarte organizat. Am găsit liste cum vrea să fie lansarea, ce mâncare să se pună la lansare, ce să se facă, vrea să fie o expoziție, vrea să fie un muzeu cu chestii făcute de el. 

El desena foarte mult. O să fie desene de la el, caiete cu versuri, outfit-urile lui, multe chestii personale. Scria și de ce colaborări își dorește”, a detaliat LU-K Beats în podcastul lui Speak, ”La Fileu”.

ADVERTISEMENT

Nosfe dormea foarte puțin. Care era motivul

Colegul de trupă al lui Nosfe a mai mărturisit și că Nosfe, pentru a-și îndeplini scopurile, obișnuia să doarmă mai puțin noaptea, ca să se trezească de dimineață și să facă o mulțime de sarcini, întreaga zi. Stresul și oboseala acumulate, însă, l-au adus în punctul în care inima i-a cedat.

”Dacă asculți albumul, înțelegi de ce a ajuns în punctul ăsta. La el a fost stresul și epuizarea. El încerca să doarmă foarte puțin noaptea ca să facă foarte multe ziua. Dacă te uiți în notițele lui vezi liniuțe cu nemulțumirile lui și una dintre ele era: încerc să dorm cât mai puțin posibil ca să fac cât mai mult ziua. Automat, stresul și oboseala, au ajuns în punctul în care i-a cedat inima”, a mai dezvăluit artistul.

ADVERTISEMENT

Nosfe a murit pe 16 octombrie 2022, în propria locuință. Artistul era sosit acasă de la un concert, iar soția l-a găsit prăbușit în casă. Medicii l-au resuscitat atunci ore în șir, dar în zadar. În cele din urmă i-au constatat decesul, cauza oficială fiind infarctul miocardic.

ADVERTISEMENT