Life

Ce a găsit un bărbat din Satu Mare în cutia de lapte cumpărată de la Lidl. După ce a băut, a trăit un șoc: “Am depus reclamație”

Ce a descoperit un bărbat din Satu Mare în cutia de lapte cumpărată de la Lidl. A trăit un mare șoc după ce a băut din ea.
17.05.2023 | 22:18
Ce a gasit un barbat din Satu Mare in cutia de lapte cumparata de la Lidl Dupa ce a baut a trait un soc Am depus reclamatie
Ce a găsit un bărbat din Satu Mare în cutia de lapte cumpărată de la Lidl. Sursa foto: Hepta, Freepik/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Satu Mare a trăit șocul vieții lui după ce a găsit ceva cu totul neașteptat în cutia de lapte cumpărată de la Lidl. A făcut de îndată reclamație la Protecția Consumatorului. Povestea a fost postată și în mediul online.

Ce a găsit un bărbat din Satu Mare în cutia de lapte de la Lidl. A trăit un mare șoc

Zi de zi, zeci de mii de persoane trag pragul magazinelor Lidl datorită varietății de produse calitative, dar și a prețurilor accesibile. În general, clienții sunt mulțumiți de achizițiile lor, fie că este vorba de alimente sau despre produse de îngrijire sau de curățenie.

ADVERTISEMENT

Cu toate că magazinele Lidl sunt atât de frecventate și apreciate, există și clienți care au parte de întâmplări neplăcute. Recent, un bărbat a fost șocat de ceea ce a găsit după ce a cumpărat lapte dintr-un magazin al lanțului de supermarketuri.

Bărbatul spune că a cumpărat o cutie de lapte dintr-un supermarket Lidl din municipiul Satu Mare. După ce a deschis cutia, sătmăreanul a observat o “râmă” în interiorul acesteia. De asemenea, sub capac erau “puncte negre”.

ADVERTISEMENT

După descoperirea care l-a șocat, bărbatul s-a dus la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare. Acolo nu au fost luate probe pentru analize. În schimb, au fost cerute detalii în legătură cu data și locul de unde a fost achiziționat produsul. La scurt timp după această întâmplare, bărbatul a povestit totul în mediul online.

“Prin această postare aș dori să trag un semnal de alarmă cu privire la calitatea laptelui de consum 3.5% de la Lidl marca Pilos lot: L5119 BBD:23.05.2023 pe care l-am achiziționat în data de 14 mai 2023 și l-am desfăcut în 17 mai, când am băut din el, după care prietena mea a observat prezența unei râme în flacon și unor ‘puncte’ negre sub capac.

ADVERTISEMENT

Am depus reclamație la Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare (probe pentru analize nu s-au preluat, doar ne-au cerut detalii)”, a detaliat bărbatul în postarea sa, potrivit presasm.ro.

Ce a pățit o femeie după ce a cumpărat banane de la Lidl

Aceasta nu ar fi singurul client care are parte de o experiență șocantă cu produsele cumpărate de la Lidl. În urmă cu câteva luni, o femeie a cumpărat banane de la un supermarket Lidl din județul Iași.

ADVERTISEMENT

Femeia nu a știut că printre fructe s-a strecurat un scorpion, însă a descoperit acest lucru abia atunci când a ajuns acasă și a fost mușcată de acesta. Victima a ajuns la spital, acolo unde medicii i-au făcut investigațiile necesare.

ADVERTISEMENT