Life

Ce a găsit un bărbat în tomberonul unei școli. Descoperirea l-a șocat: “Nu te aștepți să fie așa ceva în gunoi”

Ce a găsit un bărbat în tomberonul unei școli. Acesta a trăit șocul vieții sale după ce a văzut ce era acolo. Ce a declarat bărbatul.
28.05.2023 | 12:00
Ce a gasit un barbat in tomberonul unei scoli Descoperirea la socat Nu te astepti sa fie asa ceva in gunoi
Ce a găsit un bărbat în tomberonul unei școli. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Ce a găsit un bărbat în tomberonul aflat lângă școala la care este director. Acesta a rămas șocat și a spus că nu s-ar fi așteptat niciodată să găsească așa ceva la gunoi.

Ce a găsit un bărbat în tomberonul unei școli

Bărbatul ar putea spune cu ușurință că a trecut prin șocul vieții sale. A mers să ducă gunoiul la o pubelă de lângă școala la care este director. Aceasta era blocată cu o bucată de metal.

ADVERTISEMENT

A dat-o la o parte pentru a lăsa sacul de gunoi menajer, dar acela a fost și momentul în care un urs a țâșnit dintre gunoaie. Bărbatul a fugit speriat la vederea animalului imens.

Dar la fel a făcut și ursul, speriat de oaspetele pe care nu îl aștepta să vină. “Nu te aștepți să fie așa ceva în gunoi”, a spus bărbatul.

ADVERTISEMENT

Ce a mărturisit bărbatul care a găsit ursul

James Marsh a povestit că a trecut prin clipe de groază după ce a dat nas în nas cu ursul, la propriu în tomberonul unei școli. Acestuia i-a mai trecut spaima după ce s-a îndepărtat de animal și a văzut că și acesta a făcut la fel.

„Cred că amândoi am fost la fel de surprinși să ne vedem. Când îi vezi atât de aproape, nu par prea prietenoși.”, a mai spus bărbatul pentru presa locală. 

ADVERTISEMENT

Tot pentru presa locală, el a mai declarat că nu a fost niciodată atât de aproape de un urs sălbatic. Probabil aceasta este o experiență pe care mulți nu au avut-o și nici nu ar dori-o.

„Nu am fost atât de aproape de un urs și mă îndoiesc că mulți oameni au fost”, a mai spus bărbatul, care este directorul la o școală primară.

ADVERTISEMENT

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Acestea îl arată pe directorul de școală cum desface tomberonul și dă jos bara de metal pusă special pentru a evita venirea urșilor. Doar că are o surpriză pentru că animalul a reușit cumva să intre acolo.

O altă femeie este martoră la scenă și se adăposește și ea în spatele unei uși, după care discută cu protagonistul scenei despre pericolul la care s-au supus.

ADVERTISEMENT
Tags: