Life

Ce a găsit un român pe o plajă în Grecia. Nu se aștepta deloc: “Sunt stupefiat! Thassos, pământ românesc!”

Care este descoperirea făcută de un român pe o plajă faimoasă din Grecia. Conaționalul a dezvăluit că nu se aștepta deloc să găsească acest lucru atât de departe de țară.
03.07.2022 | 15:10
Ce a gasit un roman pe o plaja in Grecia Nu se astepta deloc Sunt stupefiat Thassos pamant romanesc
Thassos. Descoperirea făcută de un român aici. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Grecia este o destinație de vacanță preferată de mulți români. Un conațional aflat în vacanță în această țară a găsit un mesaj surprinzător pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Ce a găsit un român pe o plajă în Grecia

Un român aflat în vacanță în Grecia a găsit un mesaj în limba noastră pe o plajă din insula Thassos. Semnul era scris în limba română și spunea „Nu avem wifi, vorbiți între voi”.

ADVERTISEMENT

Uluit de această descoperire, de faptul că atât de departe de țara noastră, pe o plajă din Grecia, există un mesaj în limba română, acesta a decis să îl fotografieze și să îl urce pe rețelele de socializare.

La postarea făcută de român pe Facebook au existat 80 de comentarii și aproape 2000 de persoane care au dat like.

ADVERTISEMENT

„Sunt stupefiat… De dimineață în fața plajei Căpitan Hook…”, a fost descrierea pusă de român la postarea respectivă.

Ce a găsit românul pe o plajă din Grecia
Ce a găsit românul pe o plajă din Grecia. Foto: Facebook

Ce au comentat românii la postare: „Thassos, pământ românesc”

Toate comentariile lăsate la postarea respectivă au fost apreciative și mulți au fost de acord cu mesajul reprezentat de placa respectivă, aflată pe o plajă din Grecia.

ADVERTISEMENT

„Super tare, aviz dependenților de telefon!”, „Ce drăguț! Felicitări pentru mesaj”, „Super tare!…mai sunt și oameni cu simțul umorului”, „De ce stupefiat… Asta e normalitatea” au fost câteva dintre comentariile lăsate la postarea făcută de român.

Mai mult decât atât, unii conaționalii au spus chiar că insula Thassos deja este pământ românesc și alții au subliniat faptul că există mulți români aici despre care se spune că „fac gălăgie”.

ADVERTISEMENT

„Thassos, pământ românesc”, „Acum înțeleg de ce spun unii că fac gălăgie românii în Thassos”, au mai scris românii în comentarii.

Cineva chiar spunea că România devine un imperiu, deoarece sunt foarte mulți români în anumite zone din afara țării, cum ar fi Grecia, Italia sau Spania.

„Nu am fost niciodată un imperiu… dar încet-încet, România începe să devină… am “câștigat” insule din Grecia, zone întregi din Spania, Italia, Marea Britanie ….”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT
Tags: