Life

Ce a găsit un șofer de autobuz pe marginea drumului: “A fost cel mai sfâșietor lucru pe care puteai să-l vezi”

Ce a găsit un șofer de autobuz pe marginea drumului. Acesta a sunat imediat pentru ajutor, iar gestul său a fost unul cu adevărat salvator.
27.03.2023 | 17:29
Ce a gasit un sofer de autobuz pe marginea drumului A fost cel mai sfasietor lucru pe care puteai sal vezi
Ce a găsit un șofer de autobuz pe marginea drumului. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce a găsit un șofer de autobuz pe marginea drumului. Acesta a primit multe mulțumiri pentru fapta sa, iar salvatorii au spus că imaginea văzută era una sfâșietoare.

Ce a găsit un șofer de autobuz pe marginea drumului

Un șofer de autobuz școlar a decis să oprească pe marginimea drumului, după ce a văzut ceva bizar din mașină. Acolo era o grămadă neagră și s-a părut suspect ceea ce a văzut.

ADVERTISEMENT

Astfel, șoferul a decis să inspecteze mai de aproape. Atunci când s-a apropiat a putut să vadă cu claritate cu ceea ce se confrunta: mai mulți cățeluși în pericol.

Bărbatul a chemat de urgență un ajutor pentru a salva animalele din fața lui. Era vorba despre șase căței aflați pe un câmp care înaintau tot mai aproape spre șosea, fiind în pericol de moarte.

ADVERTISEMENT

”A spus că erau șase căței pe un câmp și că patru dintre ei erau mai aproape de drum. Dar când am ajuns la intersecția pe care ne-a dat-o ca reper, nu i-am văzut nicăieri.”, a povestit Donna Lochmann, unul dintre salvatori.

Aceștia sunt cățeii salvați
Aceștia sunt cățeii salvați. Foto Facebook Stray Rescue of St. Louis

Ce s-a întâmplat cu animalele găsite pe drum

Șoferul a chemat serviciile de protecție ale animalelor, iar aceștia au găsit cățeii, dar mai departe față de locul respectiv. Conform uneia dintre salvatori, imaginile au fost unele cu adevărat sfâșietoare pentru că bietele animale erau ude și le era foarte frig.

ADVERTISEMENT

”I-am observat pe primii patru. Plouase atât de tare în dimineața aceea, așa că erau uzi și le era frig. Doar tremurau și scânceau. A fost cel mai sfășietor lucru pe care puteai să-l vezi”, a mai spus Donna.

Ulterior salvatorii i-au găsit și pe ceilalți doi căței, aflați un pic mai departe față de frații lor și i-au salvat pe toți. Aceștia erau într-o stare deplorabilă din cauză că erau plouați și nemâncați.

ADVERTISEMENT

Cățeii au în jur de șase sau șapte săptămâni și au fost duși la un adăpost pentru animale pentru a fi tratați. Au fost duși ulterior în casele unor îngrijitori de animale, unde vor sta acolo până se vor întrema și ulterior vor putea fi dați spre adopție.

ADVERTISEMENT