News

Ce a indicat analiza toxicologică a Danielei Niță. Patroana firmei care a pus artificiile în Clubul Colectiv a fost găsită moartă în casă

Ce a indicat analiza toxicologică a Danielei Niță. Patroana firmei care a pus artificiile în Clubul Colectiv a fost găsită moartă în casă în urmă cu doar câteva luni
04.01.2022 | 18:33
Ce a indicat analiza toxicologica a Danielei Nita Patroana firmei care a pus artificiile in Clubul Colectiv a fost gasita moarta in casa
Ce a indicat analiza toxicologică a Danielei Niță, femeie care conducea firma de artificii care a lucrat în clubul Colectiv. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

A devenit oficial verdictul în cazul morții Danielei Niță. Medicii legiști au stabilit că patroana firmei care instalase artificiile în Clubul Colectiv și care a murit anul trecut, nu consumase substanțe care ar fi putut să-i provoace decesul.

Cei de la gândul.ro au mai notat că examenul toxicologic a relevat cât se poate de clar că femeia nu a consumat droguri, alcool sau alte substanțe letale.

ADVERTISEMENT

Ce a indicat analiza toxicologică a Danielei Niță, patroana firmei care a instalat artificiile la Colectiv

Drept pentru care, în urma rezultatului negativ al examenului toxicologic, dosarul de moarte suspectă a fost clasat de oamenii legii.

Vă readucem aminte că Daniela Niță, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită decedată în casă, pe 16 august 2021.

ADVERTISEMENT

O femeie care avea cheile apartamentului a făcut macabra descoperire, după ce o persoană apropiată a anunțat că Daniela Niță nu răspunde la telefon.

Sursa anterior citată a mai spus că patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists era decedată de două zile, la momentul la care a fost găsită în casă.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, autopsia Danielei Niță a fost făcută la INML în prezența criminaliștilor de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Potrivit rezultatului de atunci, acesta ar fi decedat în urma unui infarct, deşi nu era cunoscută cu antecedente medicale.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Daniela Niță împlinise 44 de ani pe 11 august. Aceasta primise cea mai mare pedeapsă în primă instanță.

Trebuia să stea în spatele gratiilor nu mai puțin de 12 ani şi 8 luni.  Curtea de Apel Bucureşti a amânat pronunţarea sentinţei definitive în dosarul Colectiv pentru 3 martie. La ultimul termen, procurorii au cerut pedepse maxime pentru inculpaţii din dosar.

Mai mult decât atât, instanţa a decis menţinerea sechestrelor pe bunurile unora dintre inculpaţi. Este cazul lui Cristian Popescu Piedone, a Aureliei Iofciu, dar și a patronilor clubului şi ai firmei de artificii, ale celor două societăţi şi ale pompierilor anchetaţi.

ADVERTISEMENT