Life

Ce a mâncat Cornelia Rednic pentru a slăbi 33 de kilograme în 3 luni. Ce avea vedeta în meniul zilnic

Cornelia Rednic a povestit despre o dietă foarte drastică pe care a ținut-o și cu ajutorul căreia a reușit să dea jos 33 de kilograme în 3 luni. Ce avea vedeta în meniul zilnic?
14.08.2022 | 16:49
Ce a mancat Cornelia Rednic pentru a slabi 33 de kilograme in 3 luni Ce avea vedeta in meniul zilnic
Ce a mâncat Cornelia Rednic pentru a slăbi 33 de kilograme în 3 luni. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cornelia Rednic a povestit cum a reușit să slăbească 33 de kilograme în trei luni. Soția lui Lupu Rednic a dezvăluit și ce mânca zilnic pentru a putea da jos kilogramele în plus.

Cum a slăbit Cornelia Rednic 33 de kilograme în 3 luni

Cornelia Rednic a dezvăluit cum a reușit să slăbească enorm în doar câteva luni. Deși a avut parte de rezultate foarte bune, vedeta a mărturisit cum ar mai ține niciodată o astfel de cură de slăbire.

ADVERTISEMENT

Dieta draconică pe care a ținut-o soția lui Lupu Rednic consta în a mânca foarte puține alimente.

Cântăreața de muzică populară a încercat-o acum mai bine de 20 de ani, dar își amintește și acum că a fost destul de riscant pentru ea să țină această cură.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, vedeta a mărturisit că avea în meniu doar două iauturi pe zi și puțină carne de pui pe jar. De asemenea, după ora 17 aceasta nu mai mânca nimic.

“Acum vreo 20 și ceva de ani am ţinut un regim, o cură din asta, o înfometare, practic. Pentru că atât am știut eu atunci. Mâncam foarte puțin toată ziua.

ADVERTISEMENT

Practic, două cutiuțe de iaurt cu un măr sau cărniță de pui la grătar, extrem de puțin. După ora 17 nu mai mâncam nimic”, a povestit Cornelia Rednic la emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cornelia Rednic, schimbare radicală după ce a slăbit 33 de kilograme

Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor și Cornelia Rednic a slăbit 33 de kilograme în trei luni. Doar că aceasta nu a fost mulțumită de felul în care arăta, pentru că i se prăea că este prea slabă și nu mai are forme.

ADVERTISEMENT

Fiind o femeie mai plinuță toată viața, văzîndu-se atât de slabă nu i-a plăcut noul său aspect.

“Am slăbit 33 de kilograme în 3 luni, a fost o schimbare radicală. Am slăbit mai mult decât mi-ar fi stat mie bine, eu fiind de micuță aşa, mai plinuță, n-am fost învățată cum este să fii slabă și nu mi-a plăcut de mine”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT