Life

Ce a observat o femeie pe peretele camerei fiului ei. Nu i-a venit să creadă ce vede: ”Există o crăpătură uriașă. Creșteau în tavan…”

Ce a văzut o mamă în camera copilului său. A rămas uimită de ce a găsit în casa în care locuiește. Ce ieșea prin tavan.
28.05.2023 | 15:45
Ce a observat o femeie pe peretele camerei fiului ei Nu ia venit sa creada ce vede Exista o crapatura uriasa Cresteau in tavan
Ce a văzut o mamă în camera copilului său. A rămas uimită de ce a găsit în casa în care locuiește. Ce ieșea prin tavan. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce a observat o femeie pe peretele camerei fiului ei. Nu i-a venit să creadă ce vede. Aceasta a povestit că există o crăpătură uriașă și că a văzut cum creșteau în tavan niște lucruri care creează foarte multe probleme în general.

Ce a văzut o mamă în camera copilului său. A rămas uimită de ce a găsit în casa în care locuiește. Ce ieșea prin tavan

O mamă a trei copii, originară din Marea Britanie, a dezvăluit pentru o publicație ce a văzut în camera unuia dintre fii. A rămas uimită de ce a găsit în casa în care locuiește de mai bine de zece ani cu familia sa.

ADVERTISEMENT

În tavan și pereți au început să apară foarte multe fisuri și crăpături și așa a ajuns într-o situație complet neașteptată. Ulterior, a observat cum cresc ciuperci care au atras în cele din urmă muște în toată locuința sa.

Din păcate, femeia pe numele său Serena nu poate face nimic cu această problemă neplăcută pentru că asociația de proprietari refuză să ia măsuri. Acum nu se mai simte deloc în siguranță în imobilul în care stă.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat, am avut ciuperci care creșteau în tavan, scurgeri în dormitor și pe hol și muște de apă în toată casa. Acum există o crăpătură uriașă din podea până în tavan în camera fiului meu. 

Când au investigat ciupercile, pur și simplu le-au scos din tavan și mi-au dat o compensație de 300 de lire. Fiul meu nu mai doarme în camera lui pentru că îi este teamă că tavanul se va prăbuși peste el”, a declarat femeia, notează BBC.

ADVERTISEMENT
Așa arată camera femeii din Marea Britanie
Camera în care stă băiatul femeii din Marea Britanie. Sursa foto: BBC. Colaj: Fanatik

Situație dezastruoasă pentru femeia din Marea Britanie

Femeia din Marea Britanie trece printr-o situație dezastruoasă chiar dacă a astupat fisurile din tavan de peste 10 ori. Apartamentul din Hackney nu mai este deloc un loc sigur pentru ea și pentru cei trei copii pentru că fisurile respective apar mereu.

În altă ordine de idei, asociația de proprietari a declarat că urmează să rezolve situația neplăcută, dar acest lucru nu se poate întâmpla mai devreme de luna iunie. Asta înseamnă că Serena nu mai are mult de așteptat.

ADVERTISEMENT

„Am plătit despăgubiri rezidentului ca o formă de scuze pentru întârzieri. Mai sunt câteva reparații de făcut și am convenit cu rezidentul că le vom finaliza până la jumătatea lunii iunie”, a transmis un purtător de cuvânt al asociației de proprietari.

ADVERTISEMENT