Life

Ce a pățit Adela Popescu. Mesajul transmis de ea după ce s-a spus că ar fi însărcinată

Adela Popescu a povestit, pe rețelele sociale, ce a pățit de curând. Prezentatoarea de la Pro TV a fost întrebată de fani dacă este din nou însărcinată.
23.03.2022 | 15:06
Ce a patit Adela Popescu Mesajul transmis de ea dupa ce sa spus ca ar fi insarcinata
Ce a pățit Adela Popescu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a recunoscut, pe rețelele sociale, că nu se mai simte la fel de tânără. Soția lui Radu Vâlcan s-a simțit așa după ce s-a privit în oglindă zilele trecute. În plus, internauții au crezut că blondina este din nou însărcinată, după ce a postat o fotografie cu soțul ei.

Ce a pățit Adela Popescu

Prezentatoarea de la Vorbește lumea a povestit că nu i-a plăcut cum arată tenul ei și s-a simțit bătrână, așa că s-a dus la cosmetică. Adela Popescu a născut pentru a treia oară în vara anului trecut și este o mamă ocupată.

ADVERTISEMENT

Vedeta prezintă emisiunea matinală de la Pro TV, de luni până vineri, dar se ocupă și de cei trei copii, în același timp, așa că este de înțeles faptul că oboseala se poate vedea și pe tenul ei.

Din fericire, Adela Popescu s-a bucurat să meargă la cosmetică și să constante că tenul ei arată foarte bine. Blondina a fost plăcut surprinsă de ce i s-a spus la salonul de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

„Acum 7 zile m-am uitat în oglindă și zic: ‘Sunt bătrână!’. Nu știu, am avut așa o chestie ciudată, m-am uitat în oglindă, mi s-a părut că sunt bătrână.

Sigur, este și o chestiune de percepție, sunt și 8 luni de nesomn, mai mult sau mai puțin, plus toată perioada asta stresantă, care se reflectă în tot felul de lucruri.

ADVERTISEMENT

Suntem nervoși, nu dormim noaptea, însă uitându-mă așa la mine și spunând că nu prea îmi place ce văd, am zis să mă duc la cosmetică. A fost surprinderea mare când cosmeticiana mi-a zis: ‘Dar să știi că-ți arată bine tenul’.”, a povestit Adela Popescu pe Instastory.

Fanii au crezut că Adela Popescu este din nou însărcinată

Recent, prezentatoarea a postat o fotografie alături de Radu Vâlcan, iar descrierea pe care a ales-o i-a indus în eroare pe urmăritori.

ADVERTISEMENT

„Noi trei, găsiți intrusul!”, a scris vedeta în secțiunea de story, în dreptul unei imagini cu soțul ei.

„Intrusul” era, de fapt, un coș care i-a apărut pe față Adelei Popescu, dar cei care o urmăresc s-au gândit imediat că este vorba despre un al patrulea copil.

„Mă refeream la acest coș. Nu sunt gravidă.”, i-a lămurit Adela Popescu pe fani, după ce a mulți au întrebat-o despre copil.

ADVERTISEMENT