Life

Ce a pățit Adela Popescu după ce a lipsit o oră de acasă. “Erau distruși”

Adela Popescu a lipsit o oră de acasă pentru a face unele cumpărături, dar nu se aștepta să fie "certată" la întoarcere.
22.10.2021 | 16:04
Ce a patit Adela Popescu dupa ce a lipsit o ora de acasa Erau distrusi
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a povestit ce a pățit după ce a lipsit o oră de acasă. Cunoscuta prezentatoare a mers la cumpărături, iar la întoarcere a avut parte de o primire neașteptată.

Andrei și Alexandru, băieții Adelei Popescu o așteptau la ușă plângând și au rugat-o să nu mai plece niciodată.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare a încercat să-i liniștească și le-a făcut și o promisiune.

Ce a pățit Adela Popescu după ce a lipsit o oră de acasă. “Erau distruși”

Adela Popescu nu a crezut niciodată că ar putea păți așa ceva. Prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea a povestit că a plecat o oră de acasă pentru a face unele cumpărături.

Când s-a întors, deși nu întârziase a fost întâmpinată de cei doi băieți ai săi, Andrei și Alexandru care plângeau și au rugat-o să nu mai plece și să-i lase singuri.

ADVERTISEMENT

“Am plecat de acasă o oră, după mult timp, că noi nu prea plecăm de acasă, dar am dispărut la ora la care în mod normal eram acolo. Și când m-am întors, vai, copiii au sărit pe mine și au zis: Mama mea, să nu mai pleci niciodată la magazin și să ne lași. Erau distruși, cu m#@i, cu tot ce trebuie”, a povestit amuzată soția lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu a încercat să-i liniștească cât mai repede și le-a făcut și o promisiune. Vor merge împreună într-o scurtă vacanță la munte.

ADVERTISEMENT

“Pe la 13:30 plec la munte”, a anunțat prezentatoarea.

Ce au pățit Adela Popescu și Radu Vâlcan în avion

Adela Popescu și soțul ei au vrut să plece într-o scurtă vacanță la Roma. Doar că au avut parte de un incident în avion. Aeronava a fost nevoită să se întoarcă la o oră după ce decolase din cauza unei urgențe medicale.

Prezentatoarea s-a panicat și a vrut să coboare fiindu-i teamă că se poate întâmpla ceva rău. În final nu au mai plecat nicăieri.

ADVERTISEMENT

“Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocata de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion.

Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă conving. Probabil am făcut un atac de panică și toate îmi păreau semne”, a povestit Adela Popescu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT