Life

Ce a pățit Adela Popescu în parc, cu copiii: „Mă și enervează cât de amabilă am fost”

Adela Popescu a avut parte de un incident neplăcut în parc, cu copiii săi. O mămică a țipat la fiul ei cel mic.
19.05.2021 | 00:09
Ce a patit Adela Popescu in parc cu copiii Ma si enerveaza cat de amabila am fost
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a avut parte de un incident nu prea plăcut când a mers cu băieţii săi în parc. O mămică l-a certat pe fiul acesteia, Andrei.

Adela Popescu, conflict în parc cu o altă mămică. Ce i-a spus aceasta

Prezentatoarea de televiziune a avut parte de un eveniment neplăcut când și-a dus copiii în parc. Aceasta a fost martoră cum propriul său copil este certat de o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Andrei, fiul cel mic al Adelei Popescu făcea gălăgie în parc, iar comportamentul său a fost taxat rapid de o altă mămică prezentă în parc.

Vedeta de la Pro TV a povestit că totul s-a întâmplat la un tobogan, în timp ce fiul său de trei ani se juca acolo și se pare că a fost nemulțumită de comportamentul copilului.

ADVERTISEMENT

O femeie cu un bebeluș în cărucior ce se afla și ea în zona toboganului a fost deranjată de faptul că fiul Adelei Popescu făcea atâta zgomot.

Din acest motiv, ea l-a apostofat pe copil, iar Adela Popescu s-a văzut nevoită să intervină pentru a-și cere scuze pentru comportamentul celui mic, invocând faptul că abia acum învață să vorbească.

ADVERTISEMENT

Ulterior, aceasta a regretat gestul său, după cum a povestit pe rețelele de socializare, pentru că a fost prea drăguță cu femeia respectivă.

„La acest loc de joacă am văzut o mămică că îl certa că vorbește prea tare, dar îl certa ca un adult. Eu nu sunt sensibilă la chestia asta, dar când vorbești cu un copil, mi se pare că e o manieră diferită.

ADVERTISEMENT

Ea vorbea ca un adult cu un alt adult. ‘Mă, mai taci din gura aia că m-ai înnebunit de când ai venit!’”, a povestit Adela Popescu.

Adela Popescu: „Mă și enervează cât de amabilă am fost”

Adela Popescu s-a scuzat pentru copilul său, dar a remarcat, în același timp, că femeia respectivă își putea duce copilul mai departe de tobogan și de zgomotele celorlalți copii.

Vedeta a fost pașnică și a găsit repede soluția pentru această problemă: l-a luat pe copil din zona aceea.

 „Eu am prins discuția și am zis: ‘Îmi cer scuze dacă v-a deranjat, el încă nu vorbește foarte bine și poate că de asta’. Mă și enervează cât de amabilă am fost. (…) Dumneaei adormise un bebeluș de curând și cărucirul îl ținea lângă tobogan.

Desigur, căruciorul se putea plimba, dar dumneaei îl ținea acolo. după ce am avut această intervenție supercivilizată, ea a zis ‘Haideți, rezolvați problema că face așa de când a venit.

Vorbește tare și îl deranjează pe ăsta mic’. L-am luat pe Andrei de acolo”, a mai spus Adela Popescu.

ADVERTISEMENT