Life

Ce a pățit Adela Popescu, înainte să revină la Vorbește Lumea: „Mă trezeam cu un gol în stomac”

Ce a pățit Adela Popescu, înainte să revină la Vorbește Lumea. Prezentatoarea a povestit totul pe rețelele sociale.
01.09.2021 | 23:50
Ce a patit Adela Popescu inainte sa revina la Vorbeste Lumea Ma trezeam cu un gol in stomac
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a povestit ce a pățit înainte să revină la „Vorbește Lumea”. Ziua de luni a venit cu o veste bună pentru fanii blondinei, care au revăzut-o în postura de prezentatoare a show-ului după aproape nouă luni.

Din păcate, Gabriel Coveșanu a părăsit emisiunea, iar Adela Popescu prezintă alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Blondina a născut a treia oară în luna iulie și i-a fost teamă să revină la TV, după cum a relatat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit Adela Popescu, înainte să revină la Vorbește Lumea: „Mă trezeam cu un gol în stomac”

Adela Popescu a dezvăluit ce a pățit înainte să revină la „Vorbește Lumea”. Vedeta s-a întors la cârma emisiunii luni, la mai bine de o lună și jumătate de când a adus pe lume al treilea copil.

Momentele de dinainte de revenire au fost dificile pentru soția lui Radu Vâlcan, așa cum a recunoscut chiar ea. Faptul că este mamă a trei copii, unul fiind foarte mic, a făcut-o pe vedetă să-și facă griji în privința modului în care se va descurca.

ADVERTISEMENT

Din fericire, această stare a dispărut, iar Adela Popescu a reușit să se relaxeze în fața camerelor de filmat. După ce și-a anunțat retragerea în ianuarie, vedeta și-a reluat rolul de prezentatoare a matinalului de la Pro TV.

„Înainte să încep emisiunea mă trezeam noaptea cu un gol în stomac…

Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine pur și simplu din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor…

ADVERTISEMENT

Mi-au fost necesare trei zile. Astăzi am râs iar de mine, am avut curajul să mă arat vulnerabilă și plină de defecte. Semn că gata, m-am relaxat. :)”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Internauții i-au lăsat mesaje de susținere vedetei, dar și alte nume cunoscute din showbiz, cum ar fi Ana Morodan sau Adelina Pestrițu. „Ceva schimbat la tine! În bineee”, i-a scris aceasta din urmă Adelei.

ADVERTISEMENT

Cove a plecat de la Vorbește Lumea

Telespectatorii au avut parte de o veste bună, dar și de una proastă, în același timp. Adela Popescu a revenit pe micile ecrane pentru a prezenta matinalul de la Pro TV, în timp ce Cove s-a retras. 

Actorul nu a oferit prea multe detalii despre motivele retragerii și i-a asigurat pe fani că îl vor vedea în alte proiecte. Cove a prezentat emisiunea timp de șase ani, fiind singurul prezentator constant.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove.

Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”, a declarat Adela Popescu în ediția de luni a matinalului.

ADVERTISEMENT