Life

Ce a pățit Adela Popescu într-un mall din București, după ce a mers să se relaxeze împreună cu băieții ei: ”Nu-mi venea să cred”

Prin ce a trecut Adela Popescu într-un centru comercial din Capitală. Prezentatoarea de la Pro TV era însoțită de copii.
27.11.2022 | 16:52
Ce a patit Adela Popescu intrun mall din Bucuresti dupa ce a mers sa se relaxeze impreuna cu baietii ei Numi venea sa cred
Prin ce a trecut Adela Popescu într-un centru comercial din Capitală. Prezentatoarea de la Pro TV era însoțită de copii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit frumoasa blondină într-un mall din București, după ce a mers să se relaxeze împreună cu băieții ei: Alexandru, Andrei și Adrian. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că nu i-a venit să creadă cele petrecute.

Prin ce a trecut Adela Popescu într-un centru comercial din Capitală. Prezentatoarea de la Pro TV era însoțită de copii

Adela Popescu le-a povestit internauților experiența prin care a trecut după ce a vrut să le ofere celor mici o după-amiază plăcută și relaxantă. Vedeta de la Pro TV și-a dus copiii la un film, dar nu l-a urmărit până la final.

ADVERTISEMENT

I s-a părut ciudat drumul pe care producția începuse să o ia încă de la bun început. Artista a fost atenționată de buna sa prietenă, Dana Rogoz, în această privință, chiar în timp ce pe ecrane rula Crăciunul ursulețului Teddy.

„Așa cum vă spuneam, am fost la cinematograf cu cei mici, la un film care promitea a fi foarte potrivit pentru această perioadă și pentru ei. Se numește Crăciunul ursulețului Teddy.

ADVERTISEMENT

M-am speriat la început, dar am zis că poate mi se pare. În timp ce mă uitam și eram plină de frământări, am primit un mesaj de la Dana «să nu mergi cu copiii la filmul ăsta, pentru că tot filmul încearcă, practic, să spună că nu există Moș Crăciun».

Nu-mi venea să cred! Și am început să mă gândesc ce să fac, să le dau niște explicații cum că «mamă, ăsta e film».

ADVERTISEMENT

Mă gândeam la soluții și am zis să nu risc că pentru mine asta este foarte important. Știu cât de valoros a fost pentru mine că exista Moș Crăciun, în copilărie”, a povestit Adela Popescu pe contul personal de Instagram.

Adela Popescu, revanșă față de copiii săi

Adela Popescu a fost nevoită în cele din urmă să-și ia revanșa față de copiii săi. Prezentatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici l-a convins pe Alexandru să iasă de la film, cu această ocazie trebuind să cumpere o jucărie.

ADVERTISEMENT

Băiatul blondinei și al lui Radu Vâlcan își dorea de foarte multă vreme acel lucru, vedeta de la Pro TV reușind în felul acesta să nu le strice copilăria celor mici care cred în continuare în magie și în existența lui Moș Crăciun.

ADVERTISEMENT