Life

Ce a pățit Alec Baldwin în momentul în care a ajuns în Marea Britanie. Actorul nu a știut cum să reacționeze

Alec Baldwin a decis să se implice în primele proiecte după tragedia petrecută în timpul filmărilor peliculei Rust. Actorul a avut parte de o surpriză neplăcută chiar în momentul în care a ajuns în Marea Britanie.
08.02.2022 | 10:50
Ce a patit Alec Baldwin in momentul in care a ajuns in Marea Britanie Actorul nu a stiut cum sa reactioneze
ADVERTISEMENT

Alec Baldwin încearcă să treacă peste perioada dificilă și a decis să se implice în noi proiecte, așa că a plecat pentru câteva zile în Marea Britanie.

Actorul a avut parte de o întâmplare uluitoare chiar în momentul în care a ajuns la destinație.

Șoferul care ar fi trebuit să-l aștepte la aeroport a întârziat minute bune, iar motivul este incredibil. Mașina i-a fost furată din parcare.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit Alec Baldwin în momentul în care a ajuns în Marea Britanie. Actorul nu a știut cum să reacționeze

Cunoscutul actor încearcă să-și revină după tragedia de anul trecut, atunci când a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare. După o perioadă petrecută alături de familie, Alec Baldwin a decis să revină la treabă și a anunțat că se va implica în mai multe proiecte.

Pentru unul dintre acestea a fost nevoit să călătorească până în Marea Britanie. Cum a ajuns, a avut parte de o întâmplare uluitoare. Șoferul care ar fi trebuit să-l ducă la hotel l-a anunțat că mașina i-a fost furată din parcare. Alec Baldwin le-a povestit totul fanilor săi.

ADVERTISEMENT

“Înregistrez asta pentru că mi se pare amuzant. Am ajuns la aeroport, am făcut controlul, mi-am luat bagajele și m-am îndreptat spre locul unde trebuia să fie mașina care să mă ducă acolo unde aveam treabă.

Șoferul mi-a zis :’Mă duc să aduc mașina din parcare, așteptați-mă aici, vin imediat.’ A plecat și nu s-a mai întors mai bine de 20 de minute. Mi-am zis… a plecat.

ADVERTISEMENT

Am sunat la companie, am vorbit cu patronul, iar acesta m-a anunțat că mașina a fost furată din parcare”, a povestit actorul amuzat pe contul său de Instagram. 

Ce mesaj a avut Alec Baldwin pentru soția sa

Actorul a recunoscut că îi este foarte greu să stea departe de familia sa și că urăște să călătorească singur.

ADVERTISEMENT

“Sunt la aeroport și sunt pe cale să plec într-o excursie pentru a face o treabă și sunt, așa cum sunt adesea, nefericit. Sunt foarte trist ori de câte ori îmi părăsesc familia”, a recunoscut Alec Baldwin.

Reacția lui Hilaria Baldwin nu s-a lăsat mult așteptată.

“Am trecut prin multe împreună ❤️”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT