ADVERTISEMENT
Life

Ce a pățit Andreea Bănică într-un mall din București: „Oi fi eu blondă, dar…”

Ce a pățit Andreea Bănică într-un mall din București. Vedeta s-a plâns pe rețelele de socializare.
Autor: Andreea Marin | 18.07.2021 | 17:21
Ce a pățit Andreea Bănică într-un mall din București: „Oi fi eu blondă, dar...”
Ce a pățit Andreea Bănică într-un mall din București: „Oi fi eu blondă, dar...”. Sursa foto: Facebook

Vedeta a povestit că a avut parte de o experiență neplăcută într-un centru comercial din Capitală, care a enervat-o foarte tare. Aceasta le-a povestit totul fanilor săi de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, probleme într-un mall din București. Artista a avut nevoie de ajutorul paznicilor

Andreea Bănică este foarte atentă cu felul în care arată, așa că aceasta merge des la sala de fitness. Acesta a fost cazul și acum, când ea a ales să se ducă la antrenament într-o sală din cadrul unui complex comercial din Capitală.

Ceea ce a supărat-o pe vedetă nu a fost în timpul antrenamentului său, ci după aceea, când ea l-a terminat și tot ce voia să facă era să ajungă acasă și să se odihnească.

ADVERTISEMENT

Iată că nu s-a întâmplat totul conform planului, pentru că Andreea Bănică a rămas blocată în interiorul complexului comercial. Aceasta se urcase în mașină și voia să plece, dar nu a putut face acest lucru.

Motivul? Tichetul său de parcare nu a funcționat, ceea ce înseamnă că ea era efectiv blocată în mall. Așa că a mers în căutarea unor agenți de securitate care să o poată ajuta.

ADVERTISEMENT

Ce i s-a întâmplat vedetei în mall: „Oi fi eu blondă, dar…”

Aceasta s-a plimbat foarte mult până să reușească acest lucru, și mai mult, a mărturisit că îi va atrage atenția primului paznic pe care îl va întâlni și nu va fi deloc drăguță cu el.

„După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei astăzi, fiţi atenţi ce păţesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall.

ADVERTISEMENT

Cred că aceşti domni de la security se află la meci, pe terasă. Mi-a spus cineva, mi-a vândut un pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreţi să ştiţi ce e la gura mea”, a spus Andreea Bănică.

Situația s-a rezolvat, într-un final, pentru că vedeta a găsit pe cineva care să o ajute să iasă din parcarea centrului comercial.

ADVERTISEMENT

Totuși, cântăreața Andreea Bănică a atras atenția asupra faptului că acesta i-a spus că putea să sune la două numere de telefon să rezolve situația, dar s-a întrebat ce ar fi făcut cineva care nu are baterie la telefonul mobil.

„Îmi spune foarte drăguţ aşa că pe spatele tichetului sunt două numere de telefon, iar la care eu aşa mă gândesc, oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieşi din mall, cum?”, a mai dezvăluit vedeta, nemulțumită.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!