Life

Ce a pățit Andreea Marin chiar înainte să o nască pe Violeta? Puțini știau asta despre vedetă

Andreea Marin a fost și va rămâne una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Prin fiecare nou proiect, aceasta a reușit mereu să impresioneze publicul.
30.11.2022 | 19:52
Ce a patit Andreea Marin chiar inainte sa o nasca pe Violeta Putini stiau asta despre vedeta
Andreea Marin a dezvăluit public ce a pățit în momentul în care s-a născut Violeta, fiica ei. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin s-a bucurat de un succes imens din punct de vedere profesional. Pe de altă parte, pe plan amoros, vedeta nu a avut chiar atât de multe reușite, până acum.

Andreea Marin are în total trei copii

Aceasta a divorțat de Ștefan Bănică Jr, iar zvonuri nu foarte plăcute au apărut după separarea celor doi.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu a oprit-o însă pe Andreea Marin să viseze mai departe și să se bucure de ce a reușit să acumuleze, de actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu, dar și de cei trei copii ai săi.

În urmă cu ani buni, Andreea Marin a adoptat o fetiță din Africa și un băiețel din China.

Vedeta o mai are însă și pe Violeta, fiica sa din mariajul cu Ștefan Bănică Jr. În prezent, adolescenta are 14 ani și îi calcă pe urme mamei sale când vine vorba de frumusețe.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Andreea Marin își dorește ca fiica ei să pună studiile pe primul loc, așa că orice propunere ar fi primit aceasta pentru diverse colaborări, cum ar fi filmul ”Liceeni”, cel nou, vedeta a avut grijă să refuze orice.

Un moment puțin știut despre Andreea Marin este cel de la nașterea Violetei.

Ce a pățit Andreea Marin când a născut-o pe Violeta

Într-un interviu recent acordat pentru o emisiune tv, Andreea Marin a vorbit despre cum va petrece sărbătorile de iarnă și de asemenea, a scăpat și un detaliu necunoscut până acum publicului larg.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Andreea Marin a spus că iubește luna decembrie. Au loc sărbătorile de iarnă și de asemenea este și ziua ei de naștere, dar și ziua Violetei.

Vedeta a dezvăluit însă că fiica sa trebuie să se nască chiar de ziua ei, însă pentru că a dansat, aceasta a venit cu o săptămână mai devreme decât trebuia.

ADVERTISEMENT

”E cumva poarta care se deschide către sărbători. Pentru mine, pentru familia mea, luna Decembrie este una plină de bucurii. Începe Sfântul Andrei, apoi Moș Nicolae, apoi e ziua Violetei, e ziua mea de naștere.

Ea trebuia să se nască pe ziua mea, dar am dansat și a venit cu o săptămâna mai devreme de când era programată de medic. Apoi Crăciunul”, a declarat Andreea Marin în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT