Life

Ce a pățit Barbara Luna Sipos, tânăra din Ungaria care a cheltuit o avere pentru a se transforma în păpușa Barbie! Este foarte revoltată

06.07.2020 | 17:38
Ce a patit Barbara Luna Sipos tanara din Ungaria care a cheltuit o avere pentru a se transforma in papusa Barbie Este foarte revoltata
Această tânără din Bulgaria nu se poate angaja pentru că bărbații o consideră prea atrăgătoare. Sursa foto: Getty
ADVERTISEMENT

La cei 22 de ani ai săi, Barbara Luna Sipos și-a văzut visul cu ochii. Tânăra din Ungaria a investit peste 135.000 de dolari în operații estetice, iar acum arată întocmai ca celebra păpușă Barbie. Credeați, însă, că odată cu trupul de invidiat vor dispărea toate problemele?

Ei bine, aflați că ele abia acum încep. Asta pentru că „vecina noastră” își dorește, ca orice femeie ambițioasă, să clădească o carieră de succes. Numai că nu reușește cu niciun chip să se angajeze. Și nu pentru că nu ar fi suficient de calificată pentru posturile respective.

ADVERTISEMENT

Bărbații o consideră mult prea atrăgătoare și nu vor să stea în preajma ei. Așa se face că aproape de fiecare dată când încearcă să-și găsească un nou loc de muncă este refuzată pe motiv că nimeni nu își dorește o colegă atât de frumoasă.

Problemele cu care se confruntă „Barbie” din Ungaria după ce a investit sute de mii de dolari pentru a arăta exact ca celebra păpușă

Întotdeauna mi-am dorit să arată ca un personaj fantastic. Prima amintire din copilărie este de când mă jucam cu păpușile Barbie. Am început proiectul de transformare la 17 ani”, a dezvăluit Barbara. Grație fostului soț și a conturilor pline cu bani pe care acesta le deține, a reușit până la urmă să își îndeplinească visul.

ADVERTISEMENT

Inițial tânăra era recepționistă, însă a renunțat la acest job, iar acum este model pe internet. Preferă să avanseze în carieră pe forțele proprii și nu prin prisma „avansurilor sexuale”, cum i s-a propus aproape de fiecare dată.

Sătulă de refuzurile repetate ale celor care invocă tocmai aspectul său fizic, a decis că nu va mai schimba prea curând locul de muncă. „Am realizat că nu este potrivit pentru mine, pentru că trăim într-o societate în care femeile atractive nu pot să își păstreze serviciul sau să avanseze fără avansuri sexuale, iar eu nu vreau asta”, a mai spus tânăra.

ADVERTISEMENT

Femeia cu cele mai mari buze din lume face senzație pe rețelele de socializare

Barbara nu este singura femeie care a făcut sacrificii uriașe pentru a-și remodela trupul și a ajunge să arate întocmai ca un personaj din copilărie. Fotomodelul bulgar Andrea Ivanova a devenit fericita posesoare a celor mai mari buze din lume.

Pentru a-și vedea visul cu ochii, tânăra de 22 de ani și-a făcut până acum nu mai puțin de 20 de injecții cu acid hialuronic. „A meritat fiecare sacrificiu”, susține ea, mândră nevoie de „boticul” pe care l-a căpătat în urma operațiilor.

ADVERTISEMENT

Mă simt foarte bine și foarte fericită cu noile mele buze, pentru că din punctul meu de vedere cu buze mai mari sunt mai drăguță. Am vizitat aproape toate clinicile de din Sofia și îmi pun în buze tot felul de substanțe. Nu mă uit la bani. Nu știu exact cât am cheltuit”, a mai spus bulgăroaica.

ADVERTISEMENT
Tags: