Life

Ce a pățit Bianca Drăgușanu? Vedeta are probleme serioase

Bianca Drăgușanu pare să traverseze o perioadă cât se poate de dificilă în ultima vreme, diva având, printre altele, și apariții publice care au îngrijorat pe toată lumea.
12.09.2021 | 12:39
Ce a patit Bianca Dragusanu Vedeta are probleme serioase
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă, de curând, o un eveniment monden, cu o serie de urme care au dus la speculații cu privire la ceea ce ar fi pățit, în intimitate.

Ce a pățit Bianca Drăgușanu?

Evenimentul organizat de revista Viva, la care s-a strâns crema showbiz-ului românesc, a adus-o în prim plan pe Bianca Drăgușanu, vedeta fiind la prima ei apariție publică după presupusa despărțire de Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

Iar dacă rochia vedetei a scos la iveală o siluetă pentru care Bianca Drăgușanu a fost întotdeauna admirată în ultimii ani, figura vedetei prezenta urme suspecte din cale afară, în zona ochilor.

Mai exact, în ciuda faptului că fotografiile postate de divă pe contul ei de socializare erau atent editate pentru a nu se vedea (aproape) nimic, un interviu surprins pe camera de luat vederi nu mai putea ascunde un lucru îngrijorător.

ADVERTISEMENT

Astfel, unul dintre ochii celebrei Bianca Drăgușanu părea să fi fost afectat grav, prezentându-se a fi puțin vânăt, iar vasele de sânge sparte, lucru care indică că are mari probleme de sănătate sau a fost victima unei agresiuni.

Bianca Drăgușanu, probleme mari la ochi

Bianca Drăgușanu a uimit pe cei din jur cu apariția ei, discuțiile cu privire la ochiul vânăt fiind motiv de dezbateri cu privire la ceea ce s-ar fi întâmplat cu vedeta, mai ales că, de-a lungul ultimilor ani, nu e prima dată când apare cu asemenea urme.

ADVERTISEMENT

Iar dacă, în trecut, Bianca Drăgușanu a recunoscut că ar fi fost agresată de foști iubiți, ea fiind văzută în public cu urme ale luptelor conjugale, de această dată nu a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat, lăsând loc speculațiilor.

E adevărat, în trecut Bianca Drăgușanu susținea că are și probleme cu tensiunea, lucru care i-ar provoca, uneori, apariția unor capilare sparte în zona ochilor, lucru care se poate să se fi întâmplat și acum.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu, cu puțin timp înainte de apariția la evenimentul organizat de revistă, a fost invitată și la Teo Show, la Kanal D, loc în care, din nou, a avut grijă să își ascundă ochii de camerele de luat vederi, purtând ochelari supradimensionați, negri.

Bianca Drăgușanu, viața grea când vine vorba de relații

Bianca Drăgușanu părea să își fi găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău după relația pe care a avut-o cu bărbatul de care a divorțat, Alex Bodi, fiind făcute publice chiar și planuri de nuntă.

Cu toate acestea, de curând, pare-se, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-ar fi spus ”Adio”, problemele din cuplul lor fiind legate, cel mai probabil, de chestiunea fidelității cerute de divă, capitol la care ar fi ”picat” milionarul din Giurgiu.

”O rochie o voi cumpăra, va fi de la un designer renumit. O rochie va fi însă, cu siguranță, din colecțiile mele, voi vedea în acel moment care. Nu, încă nu am vorbit despre luna de miere, vom vedea la momentul oportun unde să mergem”, ne spunea înainte de despărțire, în exclusivitate, Bianca Drăgușanu.

Iar aceasta este doar cea mai recentă din relațiile celebrei Bianca Drăgușanu care se termină dificil, cea anterioară, cu Alex Bodi, făcând-o pe vedetă să recunoască că ar fi fost agresată în nenumărate rânduri.

ADVERTISEMENT