Life

Ce a păţit Carmen Harra în Statele Unite ale Americii. Pagubele sunt uriașe. „O costă peste 100 de mii de euro”

Ce i s-a întâmplat lui Carmen Harra în Statele Unite ale Americii. I s-au produs pagube uriașe, care o costă peste 100.000 de euro.
01.05.2023 | 07:24
Ce a patit Carmen Harra in Statele Unite ale Americii Pagubele sunt uriase O costa peste 100 de mii de euro
Cu ce problemă se confruntă Carmen Harra. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Întâmplare nefericită pentru Carmen Harra. Celebra clarvăzătoare din România, stabilită în Statele Unite ale Americii, se confruntă cu pagube uriașe în urma evenimentului. Pentru a repara totul, trebuie să investească peste 100.000 de euro.

Ce eveniment neplăcut i s-a întâmplat lui Carmen Harra în SUA. Costuri de peste 100.000 de euro

Carmen Harra se află peste Ocean de aproape patru decenii. Deși aici are parte în general de o viață frumoasă, momentele neplăcute sunt de neocolit. De multe ori, sunt create de vremea nefavorabilă, așa cum i s-a întâmplat de curând.

ADVERTISEMENT

Vila impozantă în care locuiește clarvăzătoarea a fost distrusă complet de un ciclon. Întreaga casă i-a fost inundată și inclusiv acoperișul a fost luat pe sus, iar mașina avariată. Acum, este nevoită să renoveze toată locuința, costurile fiind unele uriașe, peste 100.000 de euro.

Carmen Harra nu mai poate veni la timp la nunta Adrianei Bahmuțeanu. Este nașă de cununie

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit cu ce se confruntă Carmen Harra în prezent, vorbind despre nunta sa cu George Restivan. La aceasta nu va putea veni clarvăzătoarea, care îi este prietenă bună, dar pusă și nașă de cununie. Ea va trebui să mai rămână peste Ocean pentru a-și rezolva problemele.

ADVERTISEMENT

”Carmen, prietena noastră dragă, Carmen Harra, nu mai poate veni în România, pentru că i s-a inundat casa din cauza ciclonului, urganului, i-a intrat apă, i-a terminat pereții, i-a decopertat toată casa și este în renovări și în lucrări.

O costă peste 100.000 de euro investiția în casă, deci i-a intrat apa la un metru în casă. Nu i-au anunțat, nu nimic, s-a trezit cu apa peste ea. I-a stricat mașina, i-a stricat casa, deci nu reușim să ne sincronizăm să-i aducem pe toți”,  a declarat Carmen Harra, în emisiunea online, ”Online Story by Cornelia Ionescu.

ADVERTISEMENT

Din cauză că la căsătoria sa cu George Restivan nu mai poate sosi Carmen Harra, Adriana Bahmuțeanu a amânat totul. Din iunie, a reprogramat nunta pentru toamnă. Asta din cauză că nici alți invitați, aflați în mai multe colțuri ale lumii, nu mai pot veni în vară.

 ” (…) Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai stăm un pic, mai respirăm și mai vedem”, a precizat Adrian Bahmuțeanu pentru Click!

ADVERTISEMENT

Totuși, chiar dacă au amânat nunta, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit religios, în mare secret, la finalul lunii aprilie, în Ucraina. Un preot le-a unit destinele în Mănăstirea Banceni, din Ținutul Herței, Bucovina de Nord.

Scurtă biografie a lui Carmen Harra

Carmen Harra este plecată în America dinainte de Revoluție, din 1983. Acum are 68 de ani și s-a remarcat publicului nu doar prin previziuni, ci și printr-o carieră artistică. Între 1979 și 1987, Carmen Harra a făcut parte din grupul muzical Trio Expres.

ADVERTISEMENT
Tags: