Life

Ce a pățit Ciprian Nemeșiu în ziua în care s-a sinucis. Fosta iubită a actorului a făcut o dezvăluire dureroasă

10.03.2021 | 16:57
Ce a patit Ciprian Nemesiu in ziua in care sa sinucis Fosta iubita a actorului a facut o dezvaluire dureroasa
Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis pe data 8 martie
ADVERTISEMENT

Update 11 martie: Contactată de FANATIK.RO, actrița Alexa Lucia Istrate a negat informațiile apărute în click.ro, conform cărora Ciprian Nemeșiu s-a sinucis din cauză că spectacolele pe care le avea programate pe 8 martie au fost anulate.

Au ieșit la iveală detalii șocante legate de moartea actorului Ciprian Nemeșiu, care și-a pus capăt zilelor la începutul acestei săptămâni, chiar în ziua de 8 martie.

ADVERTISEMENT

Cuprins de deznădejde, bărbatul de 39 de ani s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al blocului în care locuia, în sectorul 2 din București.

Cea care a oferit un posibil motiv al suicidului a fost chiar fosta iubita bărbatului, actrița Alexa Lucia Istrate. Total șocată de moartea atât de bruscă a fostului partenerului ei, actrița din serialul de comedie “Nimeni nu-i perfect”, de la Prima TV, a dezvăuit ce i s-a întâmplat lui Ciprian Nemeșiu în ziua de luni.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu actorul Ciprian Nemeșiu, înainte să își pună capăt zilelor? Mărturii tulburătoare

Confom click.ro, care o citează pe una dintre fostele iubite ale lui Ciprian Nemeșoiu, actorul de 39 de ani s-ar fi sinucis, cel mai probabil, pe fondul unei căderi psihice, generate de pandemie și de anularea spectacolelor pe care le avea programate cu trupa sa de teatru.

Alexa Lucia Istrate a dezvăluit, pentru sursa citată, că aceste show-uri erau așteptate cu mare disperare de către cei din Trupa Freeze, din care făcea parte și Ciprian Nemeșiu. Reprezentațiile au fost anulate și din pricina restricțiilor impuse, după ce Capitala a intrat în scenariul roșu.

ADVERTISEMENT

“Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”, a susținut actrița Alexa Lucia Istrate, potrivit celor de la Click.

Ce a pățit Ciprian Nemeșiu în ziua în care s-a sinucis. Fosta iubită a actorului a făcut o dezvăluire dureroasă
Ies la iveală detalii cutremurătoare despre moartea actorului Ciprian Nemeșiu

Cei care l-au cunoscut pe actor au fost în stare de șoc atunci când au aflat despre moartea sa. Gestul tulburător pare să o fi lăsat fără cuvinte și pe care care i-a fost parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Ciprian Nemeșiu era atât actor, cât și economist, fiind membru în echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel și Ramada Plaza. Acesta ar fi trebuit să joace împreună cu iubita lui în spectacolul “Două cupluri de coșmar”.

“Hai, că de un an stăm acasă. Dacă v-a fost dor sau cine a înțeles ce a însemnat pentru noi, artiștii, pauza asta, înțelegeți și că fără susținerea voastră, noi nu vom mai exista. Pe 8 jucăm de fapt 3 spectacole la Teatrul Roșu”, fusese anunțul publicat de către Alexa Lucia Istrate, înainte de moartea lui Ciprian Nemeșiu.

ADVERTISEMENT