Life

Ce a pățit Dana Săvuică după operația de micșorare a sânilor. Reacțiile au fost imediate: „Mi-ai luat balcoanele, eu îmi făceam treaba cu ele”

Dana Săvuică a dezvăluit prin ce a trecut după operația de micșorare a sânilor. Ce reacții a primit vedeta după intervenție.
29.03.2023 | 10:06
Ce a patit Dana Savuica dupa operatia de micsorare a sanilor Reactiile au fost imediate Miai luat balcoanele eu imi faceam treaba cu ele
Prin ce a trecut Dana Săvuică după operația de micșorare a sânilor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Săvuică a primit diverse mesaje după operația de micșorare a sânilor, pe care a suferit-o în urmă cu câteva zile. Vedeta a trecut printr-o mare schimbare în urma intervenției.

Ce a pățit Dana Săvuică după operația de micșorare a sânilor. Reacțiile internauților

Recent, vedeta în vârstă de 53 de ani a decis să facă o intervenție chirurgicală de micșorare a sânilor. Dana Săvuică a renunțat la bustul generos, iar acum este în proces de recuperare după operația suferită.

ADVERTISEMENT

Vedeta se simte foarte bine după intervenție și a justificat această decizie, spunând că, odată cu înaintarea în vârstă, sânii de dimensiuni mari pot crea probleme de sănătate, dar și un disconfort.

Astfel, fostul model a ajuns în cabinetul chirurgului și a trecut printr-o schimbare radicală. Multe persoane au felicitat-o, însă au fost și altele care au criticat-o pentru decizia luată, mia ales bărbații, care îi admirau bustul generos.

ADVERTISEMENT

“Primesc tot felul de mesaje, de la unii și de la alții, în privat, pe Facebook sau pe Instagram. Nu înțeleg de ce acești oameni își permit să-mi adreseze astfel de mesaje, dar e foarte ușor să-i blocăm.

Cum ar fi ‘domnule, eu ce mai fac acum?! Mi-ai luat balcoanele alea, eu îmi făceam treaba cu el’», gen. Glumim acum, dar e trist ceea ce se întâmplă. Le-am luat balcoanele, le-am închis cu termopan”, a declarat Dana Săvuică pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a dorit să facă această schimbare deoarece sânii mari îi provocau un mare disconfort, mai ales că este și în perioada menopauzei. În plus, și-a păstrat tot bustul natural, doar că acum este de dimensiuni mai mici.

“Am fost o femeie cu forme și sunt în continuare, sânii mei naturali. Dar e greu când ajungi la menopauză, te dor sânii și îi simți grei, nu mai stau hainele bine, te doare la ceafă și la umeri”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Dana Ssăvuică, fericită după operația la sâni

Intervenția chirurgicală a avut loc la finalul lunii martie. După două zile petrecute la spital. Dana Săvuică a putut să meargă acasă, acolo unde și-a fotografiat bustul și le-a arătat imaginile și internauților

“A fost o săptămână intensă. Operația de reducție și lifting a sânilor realizată acum doua zile a decurs bine și mă simt atât de fericită și împăcată cu gândul că am făcut acest pas.

Acum sunt la recuperare și stau în confortul casei mele citind câteva cărți. Vă mulțumesc mult pentru gândurile bune”, a scris fostul model pe rețelele sociale, în dreptul imaginilor cu intervenția la sâni.

Dana Săvuică este în formă maximă acum, iar la un moment dat a dezvăluit ce face pentru a-și menține silueta. Vedeta este foarte atentă la ceea ce mănâncă.

ADVERTISEMENT