Life

Ce a pățit Delia la o înmormântare. Întâmplarea care a marcat-o pe jurata de la X Factor

Delia Matache a povestit ce a pățit la o înmormântare, cu mai mult timp în urmă. Jurata de la X Factor a fost marcată de o întâmplare ciudată în acel moment trist.
04.02.2022 | 00:00
Ce a patit Delia la o inmormantare Intamplarea care a marcato pe jurata de la X Factor
ADVERTISEMENT

În cadrul unui podcast, Delia a povestit o întâmplare ciudată de la o înmormântare, petrecută cu mai mult timp în urmă.

Întâmplarea respectivă a marcat-o foarte tare, mai ales că era un moment greu pentru ea și pentru apropiați. O doamnă s-a apropiat de ea în timpul funeraliilor, iar ceea ce i-a spus a șocat-o pe vedetă.

ADVERTISEMENT

Delia s-a lansat în lumea muzicală de la începutul anilor 2000 și este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are foarte mulți fani, dar se întâmplă ca aceștia să o abordeze și în momente mai nepotrivite.

Delia, întâmplarea care a marcat-o la o înmormântare

Jurata de la X Factor a dezvăluit cum, după ceremonie, o femeie i-a cerut să facă o poză cu ea.

ADVERTISEMENT

Delia a fost șocată de această întâmplare, mai ales dat fiind contextul în care a avut loc. Doamna care s-a apropiat de ea i-a spus că îi pare rău pentru persoana decedată, dar că este fericită că a avut ocazia să o întâlnească pe artistă în persoană.

Cântăreața a povestit despre acest moment în cadrul podcastului găzduit de Codin Maticiuc pe YouTube.

ADVERTISEMENT

“De când am început să fiu cunoscută, am rămas extrem de bine ancorată la realitate, sunt un om normal, la fel ca ceilalți.

Sunt reacții când mă văd, este normal, mă văd la TV, sunt și reacții exagerate, eu trebuie să rămân normală, eu nu sunt cu nimic diferită, doar mă văd în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un artist doar când sunt pe scenă, în rest sunt om normal, deci trebuie să mă comport normal…deci îmi spun chestia asta, mi-a intrat așa în sânge treaba asta.

Doar dacă am o stare proastă observ reacțiile oamenilor care mă deranjează, dar dacă sunt bine cu mine…nu mă uit să văd ce reacții au alții, nu mă interesează. Sunt momente din astea, cel mai nasol e să ți se întâmple la o înmormântare.”, i-a spus Delia Matache lui Codin Maticiuc.

Surprins de declarațiile juratei de la X Factor și iUmor, Codin Maticiuc a cerut mai multe detalii despre această întâmplare. Delia și femeia care a rugat-o să facă o poză cu ea se aflau la aceeași înmormântare.

“Codin Maticiuc: Ți s-a întâmplat la o înmormântare? Ți-a cerut și poză? Nu…/ Delia: Ba da, a zis că ‘dacă putem să facem o poză’./ Codin Maticiuc: Erați amândoi la același mort?

Delia: Deci eram la aceeași înmormântare, se terminase… și a zis ‘îmi pare rău pentru…, dar mă bucur că v-am cunoscut, faci și cu mine o poză?‘”, a continuat discuția dintre cei doi.

Delia, despre greutățile din carieră

Delia este una dintre cele mai iubite și de succes cântărețe din România. Cu toate acestea, drumul spre succes nu a fost deloc ușor.

Vedeta a recunoscut că și-ar dori o pauză pentru a se bucura mai mult de viața ei. Artista spune că pandemia de COVID-19 a ajutat-o să se redescopere și să aibă mai mult timp pentru ea.

Delia muncește foarte mult încă din copilărie, așa că pauza a ajutat-o foarte mult și ar vrea să se bucure mai mult de viața ei.

“Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș păstra cu ceva ce aș vrea să-mi bucur inimioara.

Vreau să-mi trăiesc viața frumoasă, am muncit extrem de mult de copil, muncesc în continuare, dar cu ‘ajutorul’ acestei pandemii mi-am dat seama cum este să fii om normal, și e plăcut să fii om normal.

E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să stai acasă, e plăcut să dormi acasă în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă, ci nu din benzinării.

E plăcut să ai o rutină mare și sănătoasă. N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină.

Este o industrie mică din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-și ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate.”, a mai spus Delia în cadrul aceluiași podcast.

ADVERTISEMENT