News

Ce a pățit enoriașa măritată din Iași care s-a culcat cu preotul din sat. Prima decizie importantă în urma scandalului. „Eu îi povesteam ce mai fac cu soțul și lui îi plăcea”

Femeia din județul Iași care și-a înșelat soțul cu preotul din sat a obținut un ordin de protecție împotriva bărbatului cu care este căsătorită, după ce acesta a agresat-o.
30.07.2022 | 11:55
Ce a patit enoriasa maritata din Iasi care sa culcat cu preotul din sat Prima decizie importanta in urma scandalului Eu ii povesteam ce mai fac cu sotul si lui ii placea
Pasiunea dintre preot și tânăra enoriașă s-ar fi născut la sovedanie Foto: doxologia.ro
ADVERTISEMENT

Judecătorii ieșeni au emis un ordin de protecție împotriva lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, bărbatul care a aflat în urmă cu cu câteva zile că ma tânăra sa nevastă îl înșeală cu preotul din sat.

Ce a pățit enoriașa măritată din Iași care s-a culcat cu preotul din sat

Gheorghe Nicăi-Scrijan este deja cercetat pentru şantaj şi violenţă în familie, în formă continuată.

ADVERTISEMENT

„Instanţa admite în parte cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, privind pe reclamanta Alexandra Diana Nicăi-Scrijan, în contradictoriu cu pârâtul Gheorghe Nicăi-Scrijan.

Dispune emiterea unui ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni, cuprinzând următoarele măsuri: evacuarea pârâtului din locuinţa comună situată în Podu Iloaiei, satul Scobâlţeni, reintegrarea victimei şi a minorei M.S.N.-S. în locuinţa familiei, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 200 de metri faţă de reclamantă, faţă de minoră, precum şi faţă de locuinţă, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice mod cu reclamanta.

ADVERTISEMENT

Respinge, în rest, cererea ca neîntemeiată”, au afirmat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi în decizia citată de publicația Bună ziua Iași.

Ordin pentru protecția femeii și a copilului de doar 2 ani

Tânăra a fost internată temporar cu copilul de doar 2 ani la Centrul pentru victimele violenței domestice.

ADVERTISEMENT

„Prin raportare la vârsta acestuia, din motive de prevenție, instanța apreciază că este mai bine ca minorul să se bucure de un climat de liniște lângă mamă, inclusiv în sensul că apropierea pârâtului față de copil ar duce și la apropierea față de reclamantă, la acest moment reclamanta și minorul fiind internați în Centrul de primire urgențe pentru victimele violenței domestice.

În acest context, instanța apreciază că, pentru protecția reclamantei și a minorului, se impune instituirea unui ordin de protecție, pentru înlăturarea stării de pericol ce rezultă din manifestările concrete ale pârâtului, nefiind necesar a se aștepta producerea de noi incidente, situație în care nu ar mai putea fi realizat scopul pentru care au fost edictate aceste norme cu caracter special”, au mai decis magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

ADVERTISEMENT

Pasiune născută din spovedanie

Potrivit declarațiilor făcute de tânăra protagonistă a scandalului sexual care a revoltat comunitatea, aventura dintre ea și preotul Bogdan Orzetic s-a aprins în urma clipelor petrecute la spovedanie unde ea îi povestea preotului ce făcea în dormitor cu soțul mult mai vârstnic.

Alexandra Nicăi-Scrijan a declarat și că preotul i-ar fi cerut să-i îndeplinească unele fantezii. Părintele era nemulțumit din cauza faptului că soția nu era atentă la dorințele sale.

”După ce i-am spus la spovedanie ce fac cu soțul, am început să vorbim la telefon. Eu îi povesteam ce mai fac cu soțul și lui îi plăcea.

Îmi spunea că el nu mai are treabă cu preoteasa, iar eu îi spuneam ce-mi venea în cap, ce îi plăcea să audă.

Fantezia lui era sexul oral. Mi-a spus că preoteasa nu îl lăsa să îi facă… Dar cu mine s-a întâmplat, l-am lăsat. Mi-a spus și de anal, dar a rămas așa”, a declarat femeia.

ADVERTISEMENT
Tags: