Life

Ce a pățit fetița lui Emily Burghelea, vedeta a cerut cu disperare ajutor. “Panică totală, nu răspunde nimeni…”

Emily Burghelea, disperată după ajutor. Ce i s-a întâmplat fiicei sale, Amedea, în mașină. Vedeta s-a panicat total când a văzut.
27.03.2023 | 07:35
Ce a patit fetita lui Emily Burghelea vedeta a cerut cu disperare ajutor Panica totala nu raspunde nimeni
Ce a făcut fetița lui Emily Burghelea. Vedeta s-a speriat. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea și soțul ei au trecut prin momente de panică la finalul acestui weekend. Fetița lor, Amedea, a făcut o faptă din care nu știau cum să o salveze. Cu greu au găsit o soluție și au povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare.

Momente de panică pentru Emily Burghelea și soțul ei. Ce i s-a întâmplat fetiței lor

Cei doi părinți s-au confruntat cu o sperietură imensă, după ce Amedea s-a încuiat singură în mașină. Au încercat apoi să-i explice cum se deschid ușile, dar copila a aruncat brusc cheia pe care o avea în mână. Din acest moment, lucrurile s-au complicat.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Emily Burghelea a decis să ceară ajutorul fanilor vedetei și urmăritorilor proprii, după ce a dat apeluri repetate la persoanele care i-ar fi putut oferi sprijin. În cele din urmă, bărbatul a fost nevoit să spargă parbrizul mașinii.

”Panică totală, nu răspunde nimeni de la deblocări sau alte soluții. Măcar Amedea e liniștită și are cheia în mână, încerc să-i explic cum să deschidă și trag de ușă. Emily Burghelea e speriată. A aruncat cheia din mașină. Nu mai există posibilitatea comunicării. Acum îmi trebuie soluții de intrat în mașină fără cheie.”, a relatat partenerul fostei asistente TV, pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Soțului lui Emily nu i-a fost ușor să decurgă la spargerea parbrizului, mai ales că se gândea să nu o rănească pe cea mică. Însă, era ultima modalitate de salvare, deoarece luneta sau geamurile laterale, de exemplu, ar fi fost un risc mai mare pentru fetiță.

”Am văzut câteva comentarii în care mi se sugera să sparg luneta sau geamurile laterale, pentru că sunt mai ieftine. Am ales să o țin cât mai departe pe Amedea de cioburi, de aceea am spart parbrizul, pentru siguranța ei”, a mai transmis soțul lui Emily Burghelea.

ADVERTISEMENT

Cât timp partenerul ei se chinuia să o salveze pe Amedea, Emily a trecut prin stări de neliniște. Ca să îi fie alături, a încercat să o încurajeze. ”Stai cumințică că gata, a rezolvat tati. A spart geamul, gata, imediat. Stai liniștită, iubirea mea, uite, intră mami pe geam și deschide ușa. Nu te speria!”, spune Emily într-unul dintre clipurile sale de pe rețelele de socializare.

Scurtă biografie a lui Emily Burghelea

Emily Burghelea este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din showbizul românesc. Ea a devenit cunoscută după ce a fost asistentă la emisiunea ”Acces Direct”, când era difuzată pe Antena 1, dar și prin prisma emisiunii ”Vorbește Lumea”, de pe Protv.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea are 25 de ani, iar până la această vârstă a făcut doi copii: o fetiță și un băiat. Este căsătorită cu un tânăr pe nume Andrei, ce se afișează tot timpul, în spațiul public, într-un mod misterios, cu mască la gură și ochelari.

ADVERTISEMENT